5 stvari koje morate napraviti puno prije Božića

20/11/2017

Drastična promjena frizure ili kupovanje poklona nisu nešto što se preporuča raditi neposredno uoči božićnih blagdana jer biste mogli zažaliti. Evo s čim bi još mogli krenuti već danas!

1. Odabir haljine za novogodišnji party. Umjesto da u histerični šoping krenete 31.12. ujutro, dajte si vremena da bez pritiska i žurbe isprobavate raznorazne haljine koje vam zapnu za oko. Kad god ste u gradu, dajte si u zadatak da pronađete i isprobate jedan model. S puno manje stresa ćete na kraju odabrati haljinu koja vam  odgovora krojem i vizualno vam se najviše sviđa.

2. Prekid veze. Stvarno ne bi bilo okej da dečku servirate onu "it's not you, it's me" dan prije Badnjaka. Sad je dovoljno rano da prekinete nešto u čemu više niste sretni, a da drugoj strani date dovoljno vremena da se bar malo oporavi do blagdana...i možda na nekom božićnom partiju upozna nekog novog.

3. Eh da, frizura! Iako su mnoge djevojke sklone uoči blagdana eksperimentirati s bojom i duljinom kose, puno je bolje ako to napravite sad. U slučaju nezadovoljstva još se svašta stigne popraviti.

4. Pokloni. Opće je poznata stvar da kupovina u zadnji čas znači samo jedno - sto postotnu šansu da ćete u napadu očaja prekoračiti budžet. Zato kupujte "usput", kad god naletite na nešto zgodno što bi baš razveselilo nekog od vaših bližnjih.

5. Rezervacija mjesta u klubu u kojem želite dočekati  Novu godinu.  Budete li čekali zadnji čas, može vas se desiti da 2018. ne dočekate na svom mjestu iz snova.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj