5 poteza koji vam donose titulu najcool djevojke

09/05/2016

Nitko nije savršen, no uz ovih ćete nekoliko koraka biti poželjno društvo i najzahtjevnijima!

1. Pripremite svoj odgovor na pitanje "Što ima kod tebe?"

Nikad ne izlazite ne znajući što vam se najzanimljivije dogodilo tog tjedna. Većina nas kreće s dosadnim izjavama poput: "Ma, znaš, posao i to ...", pa imajte nekoliko spremnih priča. Čak i nešto kao: "U utorak sam probala najbolju pizzu u gradu" može dobro pokrenuti razgovor.

2. Prije izlaska družite se sa svojom najzabavnijom prijateljicom

Dok se spremate za zabavu ili ste na putu k njoj, nazovite prijateljicu koja vas nasmijava. Na party ćete stići u idealnom raspoloženju. Zabavljeni i zabavni.

3. Nevažni, ali zabavni podaci zlata vrijede

Razgovor se može pokrenuti i nabacivanjem zanimljivih trivijalnosti koje ste čuli na radiju ili negdje pročitali. Zabavne informacije, ma kako nevažne bile, uvijek će pobijediti dosadna pitanja poput: “Imaš li brata ili sestru?"

4. Zamolite za uslugu

Zamolite zgodnog tipa na ulazu da vam pridrži kaput dok vi odete do toaleta. Istraživanja pokazuju da je veća vjerojatnost da se nekom svidite ako ga (nježno) zamolite za neku sitnu uslugu.

5. Opredijelite se za stranu

Pitajte ga za mišljenje o nečemu što volite, u stilu: "Moja prijateljica kaže da je 'Igre gladi' završavaju bez veze, ali meni je super. Što ti misliš o tome? " Tako mu pružate ulaz u zajednički, zabavni razgovor.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj