5 nezaboravnih solo dejtova

12/02/2019

Nema potrebe da tugujete što ste sami, navucite omiljene krpice i krenite u nezaboravan solo provod

Omiljena knjiga + vino u baru Jeste li i vi od onih romantičnih duša koje ponekad osjećaju kao da su ispale iz bajke? Pa znate onaj filmski izlazak u bar uz zanimljivi roman koji jedva čekate pročitati i čašu pjenušavog vina? Prvi je korak da odete u knjižaru i zgrabite uzbudljivo štivo. Naša preporuka je “Kraljica noći” koja govori o burnom životu djevojke u Parizu 19. stoljeća. Uzbudljiva je to priča koja će vam prilično zagolicati maštu. Drugi je korak da pronađete bar s dobrom atmosferom i ugodnim ambijentom koji će pridonijeti vašem uživanju. Istraživači sa Sveučilišta Maryland kažu da dobra knjiga pomaže ljudima da se osjećaju ugodno kada su sami u javnosti. Odaberite najsimpatičniji kutak, otvorite prvu stranicu i opustite se uz čašu ili dvije, mirisnog i opojnog vina.

Bakin hobi je in Točno je da su nekada pletenje i kukičanje bili samo za bake, ali više ne! Istraživanja škola pletenja u Europi pokazuju da 1/3 žena od 25. do 35. godine pohađa njihove tečajeve. Djeluje vam nezanimljivo? Koliko mi znamo, boho stil je ponovno in, a zamislite da sve krpice možete srediti sami. Govorimo o topiću savršenom za predstojeće festivale, a osim toga imate još jedan bonus. Pletenje pomaže da se oslobodite stresa pa ako ne volite trenirati, evo pravog načina da se riješite negativne energije. Kako god, nove stvari poboljšavaju rad mozga, ali ako se ne vidite u tome, pokušajte s tečajem izrade nakita ili lončarstva, što je podjednako zanimljivo.

Filmska večer samo za vas Nemojte čekati da se raspored vaših prijatelja raščisti kako biste pogledali film koji već dugo želite. To možete i sami. Mnoge kinodvorane nude i mrak grickalice i sokiće, a možete i kradom unijeti nešto ako baš želite poseban ugođaj. Ne znamo vaš ukus, ali zamislite sushi ili jelo iz woka, slasne salate ili kolače uz “Male tajne latino zavodnika”. Mmm... Smažite ih već večeras!

Pokrenite guzu Unajmite bajk ili role i krenite u solo vožnju. Sudeći prema istraživanjima Thomasa Plantea, profesora psihologije na Sveučilištu Santa Clara, ljudi koji vježbaju sami manje su umorni od onih koji vježbaju s nekim ili u grupi. Naime, tada je veći protok endorfina vašim tijelom, što pomaže da više uživate u vježbanju. Ako vam ipak treba veća motivacija, krenite na ples. Vaši budući partneri i frendovi mogu probuditi vatru u vama te želju da se natječete i budete najbolji, a pritom sagorite puuuno kalorija. 

Spa dan Zaslužujete da vas se mazi i jučer, i danas, i sutra. Točnije, svaki dan! To ne treba biti luksuz nego normalna pojava pa je tako i prihvatite. Sjajne masaže mogu opustiti vaše tijelo bolje od bilo kojeg muškarca. To što ste sami daje vam više prostora da razmišljate o svojim potrebama i željama. Za to vam nije potreban golem budžet jer možete pronaći relaksacije za svačiji džep (pretražite stranice poput Crno jaje, Kupi me, Popusti.hr...). Dopustite mozgu da se potpuno opusti i oslobodi svih nepotrebnih misli. Da, vi možete imati pravi spa dan i potpuno se razmaziti.

Uživajte u solo statusu dok traje...jedan dan će vam nedostajati!

xcxcxc

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj