25 brzih trikova za podizanje samopouzdanja

12/01/2011

U jednom danu miješaju se promjene raspoloženja i situacije koje diktiraju razinu sreće, ali provokativna zavodljivost je u nama. Samo je trebamo pokazati...

d

Bez obzira na to što vam je život najčešće fantastičan, vjerojatno ima dana kada se, unatoč tome što se trudite uhvatiti svoj uobičajeni ritam, čini kao da vam je netko oteo šarm. Postoji mnogo malih trikova koji će vam istog časa vratiti vašu privlačnost. Evo 50 brzih, lakih i seksi energetskih podizača.

1. Ljeti je potpuno prirodno da na posao idete u japankama. Ali, za promjenu, obujte prave cipele dva-tri puta tjedno. Lijepa žena koja prolazi kroz grad u potpeticama od osam centimetara neće ostati neprimijećena, a zadivljeni pogledi pozitivno djeluju na ego.

2. Pričajte tiše kada razgovarate na telefon. Ako razgovaramo s nekim tko nam se sviđa, utišamo se i pričamo dubljim glasom. Kad shvatite da zvučite kao maca, prest ćete još primamljivije.

3. Ubacite vrećicu biljnog čaja u ladicu s donjim rubljem. Kada ga budete odijevali, mirisat će divno, a vaša svakodnevna rutina dobit će senzualnu notu.

4. Držeći ogledalo u ruci, promotrite svoje tijelo odostraga. Iz tog kuta ga nismo navikli gledati pa će oblina koja s vaših leđa klizi do guze izgledati nevjerojatno seksi.

5. Odlazak u nabavu namirnica... bez gaćica.

6. Svratite po kavu za van kod tog slatkog konobara sat vremena prije odlaska na posao. Radit ćete bolje i s više motivacije ako prije unesete dozu kofeina. A da ne spominjemo dobre strane flerta.

7. Promijenite mjesto razdjeljka na kosi. To će promijeniti vaš izgled, a ljudi će vas zasipati laskavim pogledima cijeli dan.

8. Ako u vašem uredu vrijedi pravilo da su čarape obavezne, odaberite onu nestašnu verziju do bedara. Nitko neće znati da ne sežu do struka, osim vas... A to je tako seksi.

9. Ubacite energične riječi, kao što su „strastveno“ i „stimulativno“ u svakodnevnu konverzaciju.

10. Dok sjedite, zauzmite stav zgodne žene. Isturite grudi, ispravite leđa i prebacite jednu nogu preko druge.

11. Vodite uzbudljiv dnevnik. Nekoliko puta tjedno zabilježite fantaziju koju želite pretvoriti u stvarnost.

12. U podne pokrenite cirkulaciju uz pomoć ovih seksi istezanja poput mačke: izvijte leđa tako da izbacite guzu i ispružite ruke iznad glave.

1 od 2

Novo

Komentiraj