21 radnja koja postaje sve bolja što ste starije

31/01/2018

I više uživate u svakoj od njih!

1. Odlazak na spavanje ranije

Postoji to magično vrijeme... 22 sata! Ponekad, ako dobro organizirate svoj dan, možete čak obaviti sve što treba, vidjeti se s prijateljicama i biti u pidžami već u to vrijeme. I osjećat ćete se fantastično!

2. Ne raditi ništa

Znate one dane kada nekada niste imale mira ni jedne sekunde i niste mogle provesti ni trenutak ne radeći ništa? Srećom, ti dani su prošlost i sada ste u stanju posvetiti sate razmišljanju.

3. Križaljke

Toliko su zanimljivije kada su vam vokabular i opća kultura malo širi pa zapravo možete popuniti sve kockice!

4. Kupovina stvari za kuću

Da vam je netko u osamnaestoj rekao da ćete u tridesetoj biti toliko sretne kada kupite novi tepih za hodnik, pomislile biste da je lud? Ali uređivanje stana sada je taaako zabavno!

5. Kupovina odjeće za posao

Bile ste ljute što ste prvu plaću morale potrošiti na poslovnu garderobu jer u ormaru niste imale ništa što nije ružičasto i s volanima. A onda ste shvatile da poslovni look zapravo može biti jako zanimljiva i sada uživate u kupovini odjeće za ured.

7. Čišćenje stana i život u istom – čistom – stanu

Jer je tako divan osjećaj ne živjeti u hrpi stvari prekrivenih prašinom u vašoj pretijesnoj sobi (koju dijelite sa sestrom).

8. Ostati kod kuće

...da, čak i petkom! Samo naprijed, otvorite butelju vina i pustite omiljenu seriju. Priznajte sebi da ćete u tome više uživati nego u zagušljivom klubu prepunom ljudi koji vas gaze.

9. Druženje s obitelji

U nekom trenutku ste shvatile da je mama u stvari totalno cool osoba, a tata i dalje ima svoj mladenački šarm kojim ju je osvojio. I da s njima možete razgovarati. I da se smijete. I komentirate aktualne stvari koje vas zanimaju.

10. Čitanje

Kvalitetne književnosti, hoćemo reći. Prošle ste fazu razmjenjivanja popularnih naslova s prijateljicama i sada točno znate što je dobro i što vam se sviđa i čitate samo to.

11. Drijemanje

Nema više grižnje savjesti što negdje oko šest popodne želite malo odrijemati.

12. Kupke

Slično kao drijemanje, samo u vodi i sa svijećama.

13. Uživanje u vinu

Dvije čaše i stop. Jer ne želite da vam mamurluk pokvari cijeli sutrašnji dan i spriječi vas da budete produktivne.

14. Rano ustajanje

Bile ste u teretani, popile kavu i obišle tržnicu, a tek je 10:30 sati? Ovaj dan obećava!

15. Kupovina beauty proizvoda

Nekada vas je toliko živciralo sjediti s maskom od krastavaca na licu, ali sada uživate nanoseći na lice jedan po jedan od svojih milijun proizvoda.

16. Provođenje vremena vani

Svježi zrak, priroda, dan, sunce… može li biti bolje?

17. Seks

Jer su frajeri konačno naučili što trebaju raditi, a vi imate više samopouzdanja i opuštene ste.

18. Štednja

Shopping groznica nije zabavna. Znate li što je? Imati (barem minimalnu) financijsku sigurnost.

19. Druženje kod kuće

Apsolutno je fantastično kada vam uzak krug najboljih prijatelja navrati, a vi im pripremite super ukusno jelo, predjelo i desert. A vino? Pije se iz vinskih čaša, naravno.

20. Odlazak na vjenčanja

Jer su vjenčanja izmišljena da bi se mladenci i njihova ekipa dobro proveli, a ne zbog tetke sa sela koju ste vidjeli jednom u životu.

21. Posao

Jer ste prošli fazu stažiranja i pravljenja kave i sada konačno imate priliku raditi nešto kreativno, odgovorno i uživati u tome.

Foto: Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj