15 stvari s kojima se susrećemo u kasnim 20-ima

30/09/2015

Aktivno se trudiš zadržati trenutnu težinu.

1. Noćni izlasci završavaju u vrijeme kad su inače počinjali. Sjećaš se kad je zagrijavanje za izlazak počelo u 22.00, a u klub se nije izlazilo prije ponoći? Sad zagrijavanje uključuje završavanje s poslom u što kraćem roku da bi napustili ured na vrijeme i bili u krevetu do 23.00.

2. Mamurluk. Zašto mi se ovo događa?!?!?!

3. Dnevni make up vs. Noćni make up. Bolje rečeno – nema apsolutno nikakve šanse da ću provesti dvadeset minuta stavljajući tuš za oči osim ako će mi to donijeti seks.

4. Želja za životom u mirnom susjedstvu i povećani interes za kućanskim potrepštinama. Moram imati ove jastučnice!

5. Za rođendan tražiš pregaču. Iz nekog razloga, tvoj 26. rođendan traži punu opremu za kućanicu u tebi.

6. Vikendi bez odlaska na vjenčanja su rijetkost. Zapravo, češće se nalaziš u situaciji gdje moraš izabrati na koje ćeš od tri vjenčanja, istog dana i u isto vrijeme, otići.

7. Poslovi koje moraš obavljati samo kako bi tvoj život bio funkcionalan. Slobodan vikend? Odlično, napokon imam vremena za čišćenje stana, kupovinu namirnica, pranje robe, odgovaranje na e-mailove, plaćanje računa i sortiranje recepata.

8. Razgovori za odrasle. Misliš da još nisi na toj razini, ali se u razgovor s frendicom suptilno ubacuju brige o poslu, financijama i budućnosti. Odjednom shvatiš da ste zaboravili dogovoriti izlazak jer ste bili previše zaokupljene raspravljanjem o povećanju cijena benzina.

9. Djeca. Ono što ste nekoć pazili za džeparac. Odjednom ih stvarate.

10. Užasavaju te vijesti. Odjednom ih razumiješ i tiču te se i nikako nisu dobre.

11. Aktivno se trudiš zadržati trenutnu težinu. Dani ponoćnog grickanja krekera umočenog u topljeni sir službeno su završili.

12. Bore i sijede. Imaš ih. Primjećuješ ih. Primjećuješ da ih imaš. Da, definitivno su tu.

13. Živiš u stanu toliko dugo da se bojiš da nikad nećeš imati pravu kuću sa samo jednim vratima. Uživaj u svojim jedinim vratima jer ovo je posljednji put.

14. Intenzivno last-minute pretraživanje slobodnih muškaraca spremnih za brak. Dani zabave su gotovi, krajnje je vrijeme da se neke stvari krenu rješavati.

15. Shvaćaš da nisi jedini i da svi ljudi tvojih godina prolaze kroz identične probleme. *Pjeva „We are the World“*

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj