14 stvari koje bi trebala učiniti svaka žena

08/03/2017

Jer zaslužujete život proživjeti punim plućima...

1. Izađite koji put van iz kuće bez mobitela. Znamo da nije lako, ali pomoći će vam da doista počnete primjećivati sve ljepote koje vas okružuju. Umjesto notificationa i sms-a!

2. Povremeno otiđite na izlet s najboljim prijateljima. Ili najboljom prijateljicom. Istraživajte, uživajte u mladosti, ludo se zabavljajte!

3. Izlazite ili samo spavajte s abnormalno zgodnim frajerom. Koga briga za njegovu inteligenciju, uobraženost i nedostatak manira. Zaslužujete uživati u poštenom muškom tijelu koje će vas dovesti do ludila.

4. Slikajte mnošto Instagram fotografija. Jer zašto ne biste? Mladi ste, zgodni, veseli i puni života. Ovjekovječite to kada god možete!

5. Okušajte se u sportu kojeg nikada u životu niste isprobali. Nema veze ako ste potpuni antitalent, barem ćete se zabaviti i upoznati nove ljude!

6. Nosite tamno ljubičasti ruž za usne. Ako može Rihanna, zašto ne biste i vi?

7. Provodite vrijeme sa svojim roditeljima. Jer i oni kao i vi postaju sve stariji svakoga dana. A ne želite jednog dana žaliti za vremenom koje niste iskoristili, a mogli ste.

8. Vodite dnevnik. Ili jednostavno razne bilješke i škrabarije koje vam padnu na pamet. Jednog će vam dana biti itekako zanimljive.

9. Drastično promijenite frizuru! Npr. ofarbajte se u plavo, ili odrežite šiške, ili obrijte undercut. Mladi ste, kada ćete ako ne sada?

10. Prakticirajte vikende bez make upa. Dajte licu da diše i imat ćete najsavršeniju put ikad! Ne morate svaki dan betonirati lice puderom.!

11. Jedite štogod želite. Doista! Štogod želite! Imate vremena za zdrave prehrambene navike!

12. Putujte. U dvadesetima je puno bolje novac trošiti na putovanja, nego na stvari. Za stvari ćete imati vremena i novca i kasnije u životu, dok vremena za putovanje nikada nećete imati kao sada.

13. Kupite crni sako. Jer je to jedan jedini komad odjeće koji možete kombinirati na gotovo sve.

14. Družite se sa svojom rodbinom. Izađite zajedno, pripremite roštilj i uživajte u prisjećanju na razne obiteljske situacije iz prošlosti.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj