10 stvari koje svaka žena mora imati prije 30-te

21/07/2014

Stvari koje će vam pomoći da zablistate, ali i da izgradite vlastiti stil...

Klasične crne štikle

Bez obzira voljeli vi više balerinke ili platforme, svaka žena jednostavno mora imati klasične crne štikle - kvalitetne i udobne, bezvremenske ljepote i dizajna koje ćete nositi godinama.

Odijelo po mjeri

Uopće nije bitno kakvim se zanimanjem bavite - odijelo koje vam savršeno pristaje nezaobilazni je komad koji će vam uvijek dobro doći. Vodite računa da kupite/krojite odijelo od kvalitetnih materijala i boje koja odgovara vašem tenu.

Omiljeno cvijeće

Kada slavite rođendan, godišnjicu, poslovni uspjeh ili nešto deseto, mnogi vaši prijatelji i uzvanici poželjet će vas obradovati cvijećem. Potrudite se da vaši nabliži znaju kojim će vas cvijetom najviše razveseliti.

Bezvremenski sat

Kvalitetan sat košta poprilično puno, no on je investicija za cijeli život. Kupite sat koji će vam pristajati uvijek i čiji klasični dizajn nikada neće izaći iz mode.

Prepoznatljivi ruž

Pronađite nijansu ruža koja vam savršeno pristaje i koja vam paše na apsolutno sve što vam padne na pamet. I imajte ga uvijek pri ruci.

Najdraži parfem

Možda ne volite parfeme, no u tom slučaju pronađite mlijeko za tijelo, ulje ili gel za tuširanje od kojeg se osjećate najbolje. Neka vas vaši najbliži prepoznaju po mirisu.

Omiljeni komad nakita

Zaboravite na jeftinu bižuteriju i stotine komada nakita koje vam leže bačene u nekoj ladici. Uložite u komad koji smatrate savršenim komadom nakita i nosite ga uvijek kada se želite osjećati posebno, ženstveno i lijepo.

Kvalitetna torba

Obavezno nabavite jednu veliku torbu od prave kože koja će vam trajati godinama i čiji će dizajn uvijek biti jednako moderan i privlačan.

Ubojiti kaput

Ostavite se loših i nekvalitetnih umjetnih materijala i investirajte u kvalitetan, lijepo krojeni kaput od prave vune i ostalih prirodnih materijala koji će vas grijati brojnim zimama te pritom krojem isticati ljepotu vašeg tijela.

Mala crna haljina

Ah, ovaj je komad tema za sebe. Stoga, sve što imamo reći o njoj, slobodno pročitajte u članku koji smo joj zasluženo posvetili.Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj