10 situacija u kojima biste voljeli biti u vezi (ma koliko cool vaš solerski život bio)

13/07/2020

Sve smo (barem jednom) bile u svakoj od ovih situacija...

1. Pukla vam je guma.  Znate gdje vam u autu stoje rezervne cipele. Ali, dovraga, gdje stoji rezervna guma?!

2. Začepio vam se sudoper. Niste se spremni ponovno suočiti s onim užasima koji vrebaju u odvodu. Zašto, o zašto niste kupili zaštitnu mrežicu nakon što vam se prošli put začepio?! Ili barem našli frajera koji bi umjesto vas iščačkao te gadosti van...

3. Kupili ste seksi pripijenu haljinu s dugim zatvaračem na leđima. Jedini je problem što ga ne možete dosegnuti i zakopčati se do kraja. Nakon dvadeset minuta bezuspješnog cupkanja ispred ormara, otrčali ste susjedi. Ponekad frajer ipak dobro dođe.

4. Na vjenčanju petnaest godina mlađe sestrične preko mikrofona su vas prozvali da dođete hvatati buket. Mrzite taj glupi običaj (kao da je svim ženama životni san seksati se s istim frajerom do kraja života. Ma, budimo realni, do kraja prve godine braka). A i imate osjećaj da bi vam se sve ostale hvatačice mogle komotno obratiti s 'mama'.

5. Idete na ljetovanje s prijateljima i morate platiti cijenu dvokrevetne sobe iako ste u njoj sami. Ili, još gore, dijeliti sobu sa sestrom muža vaše najbolje prijateljice koja nije zatvorila usta otkako ste sjeli u auto. Zašto ima toliko malo jednokrevetnih soba na svijetu? I zašto ljude misle da se dvije žene automatski moraju odlično slagati samo zato što su istih godina i obje su solo.

6. Zatekli ste se u liftu sa susjedom s trećeg kata. Eh da vam je kuna za svaki put kad vas je pitala 'zašto ste još uvijek solo' i 'što čekate'. Ili barem neki frajer, da joj začepite usta.

7. Čekate boksački meč koji počinje u tri ujutro. Nazvali ste sve svoje prijateljice, ali niti jedna nije pristala praviti vam društvo. One misle da je Kličko vrsta šampanjca.

8. Naletjeli ste na apsolutno predivno donje rublje u trgovini. Da imate dečka, dali biste za njega toliko love.

9. Seljačina u skupom automobilu uletjela je na parkirno mjesto koje ste vi čekali ili vam oduzela prednost. Joj, da vam je dečko tu da mu očita bukvicu!

10. Deset sati uvečer i jede vam se pizza iz kvartovske pizzerije koja nema dostavu. Da barem postoji netko tko vas toliko voli da mu ne bi bilo teško obući se i otići po nju. I usput prošetati psa.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj