10 simptoma da ste rođeni za život solerice

27/07/2020

Ok, u obzir dolazi i cimerstvo s nekim tko bi plaćao režije popola s vama, a putovao po svijetu barem desetak mjeseci godišnje...

Imati cimera nekim je ljudima ostvarenje snova, no nekima je to scenarij njihove najgore noćne more. Zašto? Iz prostog razloga što su neki ljudi jednostavno stvoreni za život sami sa sobom. Ili eventualno s nekim tko bi s njima plaćao režije popola, a putovao svijetom otprilike desetak mjeseci godišnje. U stanu bi bio ona dva mjeseca kada ste, naravno, vi izvan stana, na godišnjem.

1. Ne možete spavati ako vam u sobi nije potpuna tišina. Smeta vam tuđe vrpoljenje, pa čak i zvuk tuđeg disanja.

2. Ponekad postajete iracionalno agresivni samo zato što je netko u vašoj blizini. Ono što cijenite više od ičega vaše je slobodno vrijeme u kojemu uživate u samoći.

3. Jednostavno ne možete shvatiti zašto bi netko prljavu zdjelicu, tanjur ili šalicu ostavio u kuhinji na ormariću ili u sudoperu umjesto da ju jednostavno odmah stavi u perilicu. Pomisao na imalo nereda u stanu u trenu vam pokvari raspoloženje.

4. Obožavate sami se izležavati na kauču uz uživanje u omiljenim serijama i filmovima i krajnje vam je nezamislivo da netko to vrijeme dijeli s vama ili, ne daj bože, predlaže da se gleda nešto drugo.

5. Izaziva li samo zamišljanje situacije da krećete prema hladnjaku u želji da nešto pojedete ili popijete da bi, čim ga ovorite, shvatili da toga nečega više nema u vama ludilo, ni ne pomišljajte na suživot s nekim.

6. Imate toliko odjeće da vam, koliko god ormara u stanu postojalo, uvijek nedostaje mjesta. I ne pada vam ni na kraj pameti dijeliti dragocjene garderobne kapacitete s nekim.

7. Nema ni najmanje šanse da biste trpjeli nuždu iščekivajući da netko drugi izađe iz wc-a.

8. Vaši jutarnji i večernji rituali uljepšavanja i njege lica i tijela nipošto ne smiju biti stvar pregovora. Kada su takve stvari u pitanju, nema mjesta kompromisima niti pregovaranjima. Ni u najluđim mislima!

9. Obožavate goli provoditi svoje slobodno vrijeme doma. Ili barem poprilično razgolićeni. I ne pada vam na pamet da si to zadovoljstvo zbog suživota s nekim morate uskraćivati.

10. Mrzite dijeljenje! Ičega! Ne želite dijeliti kupaonicu, gledanje televizije, wc školjku, hranu, niti bilo što drugo. Ne želite ni sa kim dijeliti čak ni zrak koji udišete! I točka!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj