10 razloga zašto su mame naše najcool superheroine!

25/06/2019

Mame uvijek vjeruju u vas, podržavaju sve naše fiksne ideje, i još k tome kuhaju najbolje na svijetu...

❤ Prolazila je s vama, razvažala vas i navažala kroz sve vaše faze u djetinjstvu. Balet faza, gimnastika faza, plivanje faza, tenis faza, crtanje faza, gitara faza... Jer je uvijek vjerovala u vas i htjela da budete sretni.

❤ S mamom je zabavno razgovarati. Pa čak i telefonom, jedno 3 sata. Jer svaka mama ima mišljenje o nečemu, a najzabavnije je pričati s ljudima koji imaju mišljenje o svemu.

❤ Znate da ćete u njoj, štogod se dogodilo, uvijek imati podršku. Bezuvjetnu, milijardupostotnu. Što god s vama bilo!

❤ Zahvaljujući njezinim odlukama koje je donosila (pa čak i u trenucima kada ste se ponašali kao nerazumno razmaženo derište), vi ste danas uspješna, čarobna, divna osoba. Nekada ste dramili baš zbog svih tih odluka, no danas ste joj na tome zahvalni.

❤ Mama je uvijek u pravu. I kada su u pitanju dečki, i stanovanje, i frizura, i oblačenje, i maleni trikovi koji nam olakšavaju svakodnevicu. Kada ste u ozbiljnom problemu, ne morate dvaput razmisliti koga biste trebali nazvati.

❤ Ona bez ikakvih problema uspijeva pronaći stvari za koje ste mislili da su nepovratno izgubljene. Još uvijek se nadate da će vam jednog dana otkriti u čemu je trik.

❤ Uvijek je slušala sve vaše drame, pa čak i one srednjoškolske, kao da se nije radilo o nečemu čega se uopće nećete sjećati za cca 5 godina. Ili nekada 5 dana. Ali uvijek je bila tu za vas.

❤ Ona ima potrebu (iz)boriti se za vaš boljitak čak i kada ne smatrate da je to potrebno. No svejedno joj hvala!

❤ Trgnut će vas iz sanjarenja i suočiti s realnošću svaki put kada to bude potrebno. Naravno, kako bi vas potaknula da radite još više i bolje i zaradite sve što i zaslužujete.

❤ Obožavamo kuhinju naših mama. Nema tog restorana koji može spremiti tako ukusno jelo! I niti jedna druga mama ne kuha tako ukusno kao naša mama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj