Koja su vam najgora iskustva iz parfumerije

02/04/2018

Cure nam otkrivaju koje im je najgore iskustvo iz kupovine kozmetike

1.  “Ovdje nema ništa za vas...”
“Ušla sam u trenirci, neoprane kose, bez šminke, u starim starkama, stvarno sam izgledala neugledno, a trebalo mi je mlijeko za čišćenje. No prodavačica mi je rekla: ‘Gospodična, ovdje nema ništa za vas.’  Doduše, bilo je to davno. Srećom, danas više nema takvih prodavačica.”  — MARTINA T., 32

2. Kriva fuzija
Dogodilo mi se nešto što je u isto vrijeme bilo i najgore i najbolje iskustvo. Naime, htjela sam kupiti novi ruž boje fuksije, ali žena u parfumeriji mi je rekla da mi to neće prodati. Bila sam šokirana i pitala sam je zašto, a ona mi je sa smiješkom rekla: ‘Zato što to vama ne stoji. Ja svoji kupcima ne dam da kupe nešto što nije za njih.’ I imala je pravo. Fuksija stvarno nije za mene!”
— DUNJA K., 26

3. “Super mi je kad mi prodavačica kaže ‘imam nešto za vas’, a vidi me prvi put u životu.
To mi je baš smiješno! Ili, nekidan sam bila u parfumeriji i htjela sam kupiti kremu za lice, neku da mi nahrani kožu, a prodavačica me je naglas pitala: ‘Malo smo suhi, jel’da?’ Nije ništa loše mislila, ali bilo mi je neugodno.”
— VESNA P., 25

4. “Najgore što mi se dogodilo u parfumeriji jest što sam pronašla parfem svog života koji si ne mogu priuštiti!
Kao kad nađete frajera iz snova, a on je oženjen! Uf, kad se obogatim!”

- NIKA M., 27

4. “Žoržo”
“Došla sam u parfumeriju potražiti parfem za svoju prijateljicu. Kad sam pitala trgovkinju za njega, održala mi je lekciju da sam pogrešno izgovorila ime parfema. Ostala sam smirena jer, eto, žena ima loš dan. Uzela sam još neku kozmetiku za sebe pa je račun iznosio gotovo 700 kuna. Pružila sam karticu i pitala mogu li dobiti neke testere, a trgovkinja mi je rekla da to dobiju samo redovne mušterije. Uzela sam joj karticu iz ruke, rekla joj da je primitivna guska, ostavila sve te stvari i usput dobacila da joj je najbolje da ode u neko selo jer samo tamo izgovaraju ‘Žoržo Armani’!”
— MATEA, 28

5. '' Vidim da bi vam trebala krema protiv celulita’, rekla mi je..''
— KRISTINA D., 24

6. Mrzim nagovaranje!
“Najgore mi je kada dođem u parfumeriju i hoću kupiti neki proizvod koji koristim, a oni mi nude nešto drugo. Još kad me počnu nagovarati, to mi je najgore. A na čelu im piše ‘provizija’! Pustite me da kupim ono što hoću!”
— BISERKA P., 45

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj