Ispovijest fejkerice

11/01/2016

Što se dogodi kad dečku priznate da ste dotad sve orgazme odglumili? Iznenađenje – dogodi se pravi orgazam!

Lažirala sam ih! Otkad imam normalan seksualni život (čitaj: redovit seks), lažirala sam više orgazama nego što sam pojela sendviča. Ako bi dodjeljivali Oscar za odglumljene orgazme, sigurno bih ih imala već tucet! A svaki put kad bismo došle na temu orgazama, prijateljice su mi prigovarale zbog moga ponašanja. No, za razliku od mene, sve su bile u ozbiljnim vezama. Dogodilo se nekoliko neuobičajenih stvari koje su me dovele u ovu poziciju, a bojala sam se i da će frajeri s kojima sam povremeno održavala kontakte misliti da sam neka luđakinja – kako frajeru kojeg sam vidjela nekoliko puta objasniti da to što na meni provede 45 minuta ne urodi nikakvim plodom?

Da ga pomilujem po glavi i kažem mu: “Hej, isteklo ti je vrijeme, nisi ti tip koji će mene zadovoljiti, ajmo gledat film?!?!” Dajte, molim vas, pa nakon toga bi me pola grada olajavalo, znate kakvi su frajeri u prepričavanju takvih situacija! No kad sam nedavno naletjela na frajera i kad nam je veza postala ozbiljnija, bila sam zarobljena u vlastitim lažima. Pokušala sam se prikazati kao djevojka koja svršava lako i brzo, a kad bi i on svršio pa rekao: “Bilo je divno!”, potvrdila bih mu, ostajući nezadovoljena – i ljuta. Jedne noći sam mu sve priznala, a on se ozbiljno razljutio: “Mrzim i samu pomisao da sam s curom koja fejka svoj orgazam!

Svoje orgazme!” Rekla sam mu da sam – vjerojatno – prva koja mu je to priznala. “Ne, prva si koja ih fejka”, uzvratio je prilično iživciran. “Kako znaš”, nastavila sam. “Tako što su mi se zaklele da ne lažiraju”, rekao je ponosno (i malo me iznenadilo koliko mu je to bilo važno). Nije to bio nimalo ugodan razgovor, ali dovoljno smo se voljeli da nastavimo vezu. Nije mu smetalo ni kad sam mu rekla da cijelo moje tijelo nije klitoris, nego da postoje određene točke na kojima sam vrlo osjetljiva. I dalje mi je dečko – i točno zna kako me dovesti do vrhunca. Tako sam prestala biti dobra glumica, a zauzvrat sam dobila dobre orgazme.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj