Charlotte Michaels ne može naći dečka jer je ovisna o selfiejima

14/08/2015

Charlotte okida i do 64 selfieja u samo osam sati i ispričala nam je kako je njezina ovisnost preuzela veći dio njezina života.

Priznajte, ponekad se osjećate pomalo glupo ili čak krivo kad, prije izlaska ili dok uživate na moru, poželite okinuti dobar stari selfie, ali za 23-godišnju Charlotte, selfiji su način života kao i velika prepreka u pronalasku prave ljubavi.

Naime, svaki potencijalni Romeo pobjegao je glavom bez obzira istog trenutka kad su shvatili kako Charlotte nije obična mlada zaljubljenica u filtere i društvene mreže jer ona bez njih ne bi mogla ni živjeti. Doslovno.

y

„Pokušala sam biti u vezi, ali već nakon nekoliko tjedana moj bi partner shvatio kako moja opsjednutost selfiejima nije prolazna faza i veza ne bi potrajala“, kaže Charlotte. Ipak, ona s tim nema nikakvih problema: „Selfieji su za mene na prvom mjestu, a ako ti muškarci to ne mogu shvatiti, to je njihov problem – za veze i selfije u mom životu jednostavno nema mjesta.“

Charlotte priznaje kako je njezina ovisnost o selfiejima toliko ozbiljna, da potpuno poludi kad njezine fotke ne dobiju ogroman broj lajkova u prvih 15 minuta. „Osjećaj olakšanja, u trenutku kad lajkovi krenu, jednostavno je nevjerojatan. Volim kad mi ljudi kažu da sam lijepa.“

A što ako izgubi svoje dragocjene fotke?

y

23-godišnjakinja priznaje kako ju i sama pomisao na gubitak svog mobitela može natjerati na potpuni slom i zbog toga gotovo uvijek panično provjerava je li na sigurnom.

„Uvijek sam na oprezu kad je moj mobitel u pitanju. Izgubila sam ga jednom, na svoj 21. rođendan, i to je bio jedan od najgorih dana u mom životu.“

„Uslikala sam 64 selfija u nešto manje od osam sati. Plakala sam satima znajući kako ih nikad neću dobiti natrag.“

Charlotte još uvijek nije potražila stručnu pomoć ne bi li riješila svoju opsjednutost, ali priznaje kako će u budućnosti krenuti na liječenje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj