14 ženskih misli o stražnjici

17/08/2015

Uvjeravamo vas – naše se misli u mnogočemu razlikuju od onih muških.

1. Koja je tvoja svrha? Ako je odgovor: „Olakšavanje sjedenja na stolicama“, onda moram priznati da i to nekad zna biti poprilično neudobno. Dakle, koja je tvoja svrha?

2. Zašto i dalje boli kad padnem na tebe? Stvarno, djeluješ poput jastuka. Osjećam se prevareno.

3. Zašto još nitko nije pronašao način kako te lakše smjestiti u traperice? Shvaćaš li da veliki dio moje energije u šopingu odlazi upravo na taj dio? I za čiju su stražnjicu napravljene te traperice? Od danas nosim suknje. Zauvijek.

4. Otežavaš mi hodanje između stolova u restoranu. Ispričavam se. Ups. Oprostite. Sr***, srušila si čašu sa stola. Ispričavam se, moja stražnjica me sluša jednako koliko i vas.

5. Zašto nisi bolja plesačica? Glazbeni spotovi cijeli moj život odaju dojam da bi trebala plesati na svaki ritam i to s lakoćom, ali ti nemaš pojma kako se to radi, a ja nemam vremena naučiti te. Molim te, surađuj sa mnom.

6. Zašto imaš celulit na nekim mjestima, a na drugima ne? Ozbiljno, ako si ostvarila nepostojanje celulita na jednom djelu, učini to i na drugima ili se jednostavno odluči. Frustriraš me.

7. Zašto je svako nošenje bikinija s tobom noćna mora? Prestani mi usisavati donji dio kupaćeg kostima. Nije smiješno.

8. Ajme, izgledaš predivno u ovoj suknji. Pun pogodak. Voljela bih da te mogu gledati bez ogledala. Da se mogu okretati za tobom, okretala bi se.

9. Oprosti što sam te zamotavala u majicu od šestog do osmog razreda osnovne. Nije ništa osobno, samo sam se brinula da si prevelika. Ili premala. Ili da ću dobiti mjesečnicu i da nećeš surađivati sa mnom.

10. Zašto se toliko moram mučiti da budeš u obliku stražnjice? Ne moram provoditi sate u teretani da bi moje grudi imale oblik grudi, ali moram napraviti dvjesto čučnjeva da bi ti izgledala kao stražnjica, a ne obješeni vodeni balon? Ne tražiš li malo previše?

11. Ozbiljno, koja je tvoja svrha? Mislim, mora postojati još neka svrha. Imam te potrebu koristiti kao jastuk za svoju mačku. Ili podlogu za crtanje. Ozbiljno. Imam osjećaj da ne iskorištavam nešto što ima previše potencijala.

12. Tako mi je drago da te napokon volim. Sa ili bez strija ili celulita, preveliku ili premalenu, nije me briga. Napokon sam zaljubljena u tebe i to je takvo olakšanje!

13. Oprosti što sam te tjerala da nosiš tange. Nemojmo si lagati – ti trenuci nisu bili ugodni ni za tebe ni za mene.

14. Hvala ti što privlačiš poglede muškaraca. Mislim, sviđa mi se tek četvrtina muškaraca koji se okreću, ali ipak, ne žalim se.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj