Što svaka žena treba za svoje intimno zdravlje? Lactogyn

16/10/2012

Lactogyn probiotički koncept svakoj ženi pruža mogućnost da na siguran i jednostavan način preuzme kontrolu nad svojim intimnim zdravljem

d

Gubitak zaštitne vaginalne mikroflore otvara put bakterijskoj, gljivičnoj ili virusnoj infekciji, posebno kod žena koje su izložene stresu i iscrpljenosti ili uzimaju antibiotsku terapiju. Genitalne infekcije javljaju se relativno često, a peckanje, svrbež i iscjedak, obično neugodnog mirisa, najčešći su simptomi po kojima ih možemo prepoznati. Ponovljene infekcije i upale mogu ostaviti ozbiljne posljedice na intimno zdravlje žene, čak uzrokovati sterilitet.

Kako vaginalna mikroflora sadržava specifične probiotičke bakterije, većinom laktobacile, njezina je obnova moguća samo korištenjem upravo tih specifičnih sojeva. Za pouzdanu i dugotrajnu obnovu najkomfornije ih je uzimati oralno, a jedini sojevi koji se danas u svijetu učinkovito koriste na taj način su Lactobacillus rhamnosus GR-1 i Lactobacillus reuteri RC-1.

Lactogyn je prvi i jedini probiotički koncept koji sadržava upravo ove jedinstvene sojeve. Osnovni proizvod, Lactogyn kapsule, zbog oralnog uzimanja prikladan je za sve žene, a njegovi učinci potvrđeni su kliničkim studijama već od rane djevojačke dobi, preko trudnica do žena u reproduktivnoj i zreloj dobi.

Kada je potrebno postići brzu početnu obnovu mikroflore uz Lactogyn kapsule, tijekom tjedan dana koriste se i Lactogyn vaginalne kapsule. Nakon toga nastavlja se s uzimanjem oralnih kapsula kako bi se osigurala dugotrajna stabilnost vaginalne mikroflore. Naime, važno je znati da će specifični probiotici obnoviti vaginalnu mikrofloru i dugotrajno prevenirati ponovljene infekcije samo uz pravilnu primjenu, poštujući dnevnu dozu i duljinu primjene.

Za cjeloviti učinak tu su Lactogyn intimni sapun za svakodnevnu higijenu i njegu i Lactogyn gel za vlaženje intimnog područja. Smanjena vlažnost i suhoća rodnice može biti velik problem u mlađih i starijih žena koji ozbiljno narušava intimni život.

Lactogyn probiotički koncept pruža svakoj ženi mogućnost da na siguran i jednostavan način preuzme kontrolu nad svojim intimnim zdravljem.

Lactogyn proizvodi dostupni su u ljekarnama bez recepta.

Brinite se o zdravlju na inteligentan način! www.jglprobiotici.com/lactogyn/

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj