Što znak vaše simpatije predviđa o njegovom/njezinom ponašanju oko vas?

09/01/2017

Oh, bacili ste oko na Jarca? A niste mogli izabrati neki drugi od jedanaest znakova? Pa, sretno.

OK, OK, još uvijek ne možemo čitati misli, ali to ne znači da ne možemo posegnuti za svim mogućim sredstvima kako bi u najkraćem mogućem roku doznali odgovore na sva ona pitanja o tome je li uopće zainteresiran, hoće li išta biti i što svaki od njegovih pogleda, pokreta i rečenica znače. Što? Pa nećemo valjda čekati da nam on nešto kaže. Sve što vam je zasad potrebno jest njegov horoskopski znak.

Pa krenimo.


Ovan

Umirat će od smijeha na sve vaše viceve i histerično vrištati na svaku vašu imitaciju Borata. Objektivno, i vi znate da ta imitacija nije baš TOLIKO smiješna, no uz vašeg ćete se obožavatelja uvijek osjećati kao Sacha Baron Cohen na samom vrhuncu karijere.


Bik

Vaši će zajednički prijatelji neprestano ponavljati kako vas je on ili ona stalno spominjao/la. Brine se o tome da lajka baš sve vaše statuse i slike, a kad sve oko sebe ne podsjeća na to koliko ste vi divni, Bikovi vas i ne toliko suptilno pitaju volite li doista onog lika čiju ste fotku na Facebooku naslovili s „<3“?


Blizanci

Blizanci će vam neprestano slati poruke, no i uz najbolju pomoć prijatelja, dekodiranje istih vratit će vas u srednju školu i rješavanje kompliciranih matematičkih zadataka. U tim porukama nema nikakvog flertanja, iako se ponekad čini da je opsjednut vama. Ipak, ako vam poruke pristižu i nekoliko puta dnevno, nema nikakve sumnje kako ste baš vi sve o čemu razmišljaju – čak i ako to ne izražavaju na najbolji način.


Rak

Neprestano izbjegavaju druženje s vama? To je zato što u vašoj prisutnosti jednostavno ne mogu složiti jednu smislenu rečenicu. Oni vas vole sa sigurne udaljenosti – bar dok sami ne krenete inzistirati na tome da odete na piće umjesto da si mjesecima međusobno lajkate slike na Instagramu.


Lav

Lavove privlači uspjeh jer im je vaša ambicija jednako seksi koliko i zastrašujuća. Privući će vas istom mjerom – iako će na prvu izgledati kao da su obični hvalisavci. Unatoč strateški planiranim Snapchatovima i oprezno biranim grupnim fotkama, Lavovi imaju konstantu potrebu da vam dokažu da bi oni bili savršena polovica u vašoj moćnoj vezi.


Djevica

Ako i samo zakašljete, Djevice će već biti na putu do dva najbolja restorana s pilećom juhom. Dovoljno su mudri da bi znali kako oni najbolji partneri brinu jedno o drugome i spremni su i pretjerati samo kako bi se pobrinuli da doista znate koliko im značite.


Vaga

Vage su dovoljno čvrste i hrabre da budu prve koje će nešto poduzeti, ali jednom kad se nađete, odjednom ćete primijetiti da uopće ne pričaju (??). Upoznali ste ih dok ste bili u većoj grupi ljudi i znate ih kao pričljive i zabavne, no sad ste na spoju i užasavaju se od pomisli da će reći nešto pogrešno. Čini se da ćete s njima ipak vi trebati učiniti onaj prvi potez, a u nešto ih opuštenijem izdanju možete očekivati tek nakon nekoliko susreta.


Škorpion

Možda i neće reći previše dok ste im u blizini zbog nervoze, no neće ni morati jer ćete znati da ih njihov pogled prati u stopu toliko da ih nećete morati ni pogledati da biste ga osjetili.


Strijelac

Strijelci su majstori prerušavanja i nikad nećete biti u potpunosti sigurni sviđate li im se ili ne jer su jednostavno iznimno dobri u skrivanju svih svojih osjećaja kako bi održali dobar odnos s vama. Nadamo se da ste dovoljno hrabri kako biste učinili onaj prvi potez i razbili led. Nadamo se da bar vi niste Strijelac osim ako taj spoj ne želite čekati do 85.


Jarac

Kada je Katy Perry pjevala „Hot N Cold“, definitivno je na umu imala nekog Jarca. Njih toliko plaše vlastiti osjećaji, da će vam poslati poruku da odete na kavu, samo kako bi u posljednjem trenutku javili kako je „nešto iskrsnulo“ i kako neće biti slobodni sljedećih mjesec dana. Zatim će vam lajkati sve slike na Facebooku, Instagramu, kao i sve tweetove. Jedini način da dođete do odgovora je taj da ih zgrabite za rogove i pitate: „Alo, WTF?“


Vodenjak

Vodenjaci su obdareni odličnim smislom za humor. Jedini problem je taj što, jednom kad se zaljube, ti vicevi budu isključivo na vaš račun – toliko da s vremenom postanete uvjereni kako vas mrze. Ipak, ako preživite sve njihove kritike i grozne komentare na vaše postove, to će ponašanje prestati jednom kad vaša veza postane službena. Naposljetku, tko se tuče...

Ribe


Komplimenti čine čuda, no u slučaju Ribe, oni ponekad postanu toliko česti i entuzijastični da više i nisu toliko laskajući koliko su iritantni, čak i vama. Njihov je pokušaj osvajanja možda i najočitiji i neprestano su toliko dobri prema vama da je jedna stvar koju jedva čekate vaša prva svađa – sve kako bi vam bar na neko vrijeme prestali govoriti koliko ste divni i krasni.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj