S Ribama pijanstvo ne može biti dosadno, dok se Rak i alkohol ne slažu baš najbolje

17/08/2021

Evo kakav vas provod očekuje od kojeg horoskopskog znaka!

Ovan. Poznat po svojoj ekstrovertnoj prirodi, pijano će skakutati od osobe do osobe da bi se uvjerio da se svi zabavljaju jednako kao i on. Ukoliko kažete da vam je dosta, Ovan će vas častiti s onoliko tura koliko je potrebno da dostignete njegovu razinu. Ima da pijete bez pogovora! Ovan je prava osoba za sve vrste zabava i proslava. Samo ga ne dirajte sljedećeg dana.

Bik. Ako ste krenuli u klub s namjerom da se upropastite od alkohola, bit ćete presretni rame uz rame s klasičnim predstavnikom ovog znaka. Bikovi su po prirodi odani. Ostat će pored vas, pa makar ih to stajalo glave. Ako vam je potreban partner u piću koji se neće izgubiti nakon par čašica i koji će ostati s vama do samog fajrunta, pa i duže, Bik je prava osoba. Samo pazite! Zna biti jako tvrdoglav kad popije i ako mu se ne sviđa mjesto na kojem se nalazite, učinit će sve da vas odvuče negdje gde je njemu ugodnije, pa makar vas doslovno vukao po podu… jer razdvajanje ne dolazi u obzir. Dobar je prijatelj i, ako je potrebno, nosit će vas do stana.

Blizanci. Kada Blizanci piju, nikad ne znate pijete li s Jekyllom ili Hydeom, ni kad će neki od ove dvojice izroniti. Oni ne toleriraju neodlučnost, pa ako želite nekuda s Blizancem, mora se točno znati gdje se ide i što se radi. Nema pretjeranih odstupanja od planova, jer ih to ljuti, a vjerujte da ne želite pored sebe imati ljutog i pijanog Blizanca. Također, ne mogu dugo izdržati na jednom mjestu, tako da će nestati ako im dosadi. Toliko o planovima.

Rak. Alkohol se s ovim znakom i ne slaže baš najbolje. Ponekad i zaplače, ako nešto nije po njegovom. Tokom napijanja promijeni čitav spektar stanja i osjećaja. U jednom trenutku skače u ekstazi, a već u sljedećem jeca nad svojom sudbinom, ili vrišti na konobara. Nije baš idealan partner, osim ako volite glumiti dadilju.

Lav. Dok se toči, Lav pije i ne zatvara usta. U stanju je brbljati o svemu i svačemu. Uopće nije sposoban držati jezik za zubima, kao ni prešutjeti uvredljive stvari koje mu padaju na pamet, pa bi se moglo dogoditi da s njim upadnete u frku. Ukoliko ga pokušate smiriti, može i vas zakačiti.

Djevica. Djevice vole pijuckati skupa vina i preferiraju događaje promatrati iz kuta. S njima ne možete u gužvu, ni u jeftine barove. Djevice su rođene za profinjenija mjesta. Rezervirani su i samo će vas pratiti pogledom dok pijani bauljate ili od sebe radite budalu.

Vaga. Ovo je možda najbolja osoba kad se odlučite na čašicu, dvije, tri više. Poput Ovnova, Vage se žele dobro zabavljati, ali su pribranije i trudit će se da izglade svaki problem koji se nađe na putu. Pored njih će sve biti koliko – toliko pod kontrolom, sve dok je tračka svijesti.

Škorpion. Bilo da ste neiskusni u piću, ili iskusni barski veteran, bar jednom u životu iskusite kako je to piti sa Škorpionom. Njegova inteligentna strana dolazi do potpunog izražaja posebno kad popije. U alkoholnim seansama mudrosti čut ćete najnevjerovatnije priče, najljepšu poeziju, a samo ako imate sreće, podijelit ćete i po koju suzu! Dajte Škorpionu bocu tekile i počinje lavina. On ništa neće prešutjeti, a njegova pomalo čudna narav isplivat će u najboljem izdanju. Razumije svoje i tuđe emocije, tako da vas neće opterećivati ljubavnim jadima i slično. Ako se oduzmete od alkohola, Škorpion će vas nekako odvući do kućnog praga, samo prethodno upozorite ukućane jer će najvjerovatnije ući i nepozvan i tražiti da proba kakvu to rakijicu čuvate u svom minibaru.

Strijelac. Oštrog jezika kad malo pretjera. Zna biti agresivan. Dobar je ako idete u klub, jer mu je flert drugo zanimanje. Ipak, pazite što pričate, kako se ne bi pojavio onaj ludački sjaj u očima.

Jarac. Poput kameleona se prilagođava svakoj situaciji i društvu. Zabavan je kad popije i sve što želi je da se samo još više zabavlja. Nije bitno ni kako, ni s kim, ni gdje, sve dok ima alkohola.

Vodenjak. Dobro pazite kad ružite s Vodenjakom, jer u samo jednom pogrešnom koraku sve može poći po zlu. U jednom trenu pijete kratke za šankom i ispirete s pivom, a u drugom ulijeću zaštitari, glazba se gasi, zabava se prekida…

Ribe. S Ribama pijanstvo ne može biti dosadno. Svaki izlazak je doživljaj za sebe, pošto one mijenjaju emotivna i agregatna stanja kao čarape. Pazite samo da ne pretjeraju. Najgore je nositi pijanu Ribu na leđima dok povraća po vama i recitira Shakespearea. Ukoliko želite spontanost, ovo su pravi partneri, jer više vole biti nošeni vodom nego plivati uzvodno… osim ukoliko se radi o rijeci piva i plivanju do točilice. Riba vas možda neće nositi nositi na ramenu i umivati vlažnim maramicama, ali budite sigurni da ste u odličnim rukama. Čim se i sama probudi pored vas, ispod šanka, pozivom će odmah srediti prijevoz i odvesti vas na klopu. 

Mia Elliott

Novo

Komentiraj