Otkrijte koji vam Disney princ odgovara prema vašem horoskopskom znaku!

09/01/2019

Priznajemo, ovo smo oduvijek htjeli saznati.

Ovan

Uvijek prvi u svemu, odvažni i ambiciozni ovnovi obožavaju izazovne situacije. Stoga ne čudi da je vaša Disney blizanka Mulan, a vaš odabranik Li Shang. Vi ćete za romantiku imati vremena tek kada spasite svijet, ali to je zanemarivo u usporedbi s tim da je upravo vaš dragi začetnik "man bun" trenda.

Bik

Prizemljeni, nježni ali i uporni, vi ste poput Pepeljuge. Duboko u sebi znate da vaš istančan ukus ne bi ni prihvatio ništa manje od princa Šarmera. Da, upravo ste vi sretnice koje osvajate srce jedinog Disneyjevog princa kojemu je službeno ime "Prince Charming".profimedia-0334683356

Blizanac

Ekstrovertirani su blizanci zasigurno trn u oku narcisima ovog svijeta, baš kao što je Snjeguljica bila trn u oku zle kraljice. Iako ste po prirodi toliko energični da vam se ponekad čini kako biste se trebali klonirati da napravite sve što ste zacrtali, možete se opustiti i prileći jer u pomoć vam pristiže vaš princ Ferdinand.

Rak

Vaša osjetljivost je gotovo legendarna, tako da ne čudi kako je vaš alter ego Aurora. Baš kao što je nju jedan ubod vretena bacio u stogodišnji san, tako i vas jedna nebitna situacija može baciti u sate preispitivanja i analiziranja. Srećom po vas, vaš je princ Phillip dovoljno opušten da ga to ne smeta, a i dovoljno je hrabar da se izbori za ono što želi, u ovom slučaju, vas.

Lav

Strastveni, divlji i ponekad teatralni lavovi su snažni individualci. Zato ste vi Merida i imate puno važnije stvari na svom dnevnom planu od nečeg tako banalnog kao što je potraga za princom na bijelom konju. Vaš će princ morati pronaći vas, ako mu to dopustite.profimedia-0340521050

Djevica

Kao najveće perfekcioniste među znakovima možda će vas iznenaditi što je vaš princ Adam zapravo poznatiji kao Zvijer. Ipak, kada bolje razmislite Belle i vi imate puno toga zajedničkog. Logični, praktični, inteligentni znate da se u svima krije više nego što daju naslutiti na prvi pogled.

Vaga

Iako teže balansu u svim aspektima života, vage često zapnu u neodlučnosti, zbog svoje želje da sagledaju sve perspektive. Ali vage baš kao i princeza Anna (Frozen) unatoč okolnostima ostaju vedre i optimistične te ono najbitnije, ne odustaju. Vama treba netko kao Kristoff, tko će razumjeti vašu asocijalnu stranu, a kome će te vi pomoći da otkrije svoju nježniju stranu.

Škorpion

Uvijek krivo shvaćeni škorpioni su najintuitivniji od svih znakova. Vaše su glavne odlike intuicija i empatija, a od malena težite za dubljim razumijevanjem prirode i svijeta koji vas okružuje. Stoga je i jedino logično da vi budete Pocahontas, a vaš je odabranik John Smith iz nekog dalekog, vama nepoznatog svijeta, što ga čini naravno još zanimljivijim.

Strijelac

Priznajte, da vam netko pokuca na prozor i pozove vas na vožnju letećim tepihom iznad egipatskih piramida, sutra biste mogli mirno umrijeti. Vjerojatno se ne biste bunili ni da imate pripitomljenog tigra za kućnog ljubimca, Jasmine. Da, vaš je princ vrckavi Aladin, koji će vam priuštiti sve avanture potrebne da nahranite svoj avanturistički duh.

Jarac

Rođeni u Saturnovom znaku, vi ste stoici zodijaka. Jedino biste vi mogli izdržati 18 godina zaključani u tornju poput zlatokose. Osim toga morate priznati da su vas oduvijek privlačili tipovi poput Flynna Ridera, zgodni, ali nestašni.

Vodenjak

Vi ste ujedno i najveći slobodnjaci, ali i najveći pravednici među znakovima. Samim time zaslužujete biti Tiana, najmodernija princeza, čiji je lik uvelike inspiriran životom Leah Chase, proslavljenom kuharicom iz New Orleansa. I vama bi dobro došao netko poput Naveena, zabavan i uvijek spreman za partijanje. Možda se i vi sjetite tu i tamo opustiti.ariel

Riba

Jedna od glavnih karakteristika ribe jest podijeljenost između fantazije i stvarnosti, a upravo je to i problem s kojim se susreće Ariel. Uostalom, kao ultimativni vodeni znak, niste mogli izbjeći "Malu sirenu". Sanjari i nepopravljivi romantici poput princa Erika ionako su oduvijek bili vaš tip muškaraca, što se savršeno slaže s vašom emotivnom i empatičnom stranom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj