Onda… može li se stvarno obogatiti pomoću astrologije?

04/10/2019

Upravitelji bankovnih fondova - ozbiljni igrači - tvrde da može!

Potrebno je puno toga da biste bili bogati - vještina, odlučnost, koordinacija i genijalna ideja koja je postojana. I da - pravo vrijeme i pravo mjesto. Eh, tu uskače horoskop. “U astrologiji je sve u tajmingu”, kaže astrologinja iz New Yorka Jennifer Racioppi, čija lista klijenata uključuje poduzetnike, pisce, čak i jednog upravitelja bankovnog fonda. 

“Jednom kada znate kako će se stvari razvijati, možete prema tome tempirati svoje strategije.” Drugim riječima: astrologija vam može pomoći kad planirate tražiti povišicu ili razmatrate novu poslovnu ponudu i dati vam dva tjedna prednosti. Isplativost? “Vidjela sam kako klijenti samo dopisuju nule na svom bankovnom računu”, kaže Racioppi. 

Naravno, nije im astrologija sama od sebe zaradila taj novac, napominje. “Oni su sve to napravili sami, ali astrologija im je pomogla da ga preuzmu.” 

Jeste li za? Prvo i osnovno, za to vam treba nešto više od dnevnog horoskopa. Ključna je vaša natalna karta, odnosno mapa u kojoj se vidi kako su planeti bili poredani u trenutku vašeg rođenja. 

Svaki od njih predstavlja jedan aspekt vaše ličnosti, primjerice kako komunicirate. Mapa je podijeljena u 12 kuća, a svakom od njih vlada jedan znak horoskopa i predstavlja područje u vašem životu, poput karijere. Poredak planeta u tim kućama u trenutku kad ste došli na svijet može vam otkriti fine nijanse o vama. Primjerice, ako je ambiciozni Ovan u vašoj drugoj kući, onoj bogatstva, to može značiti da ćete biti odličan poduzetnik. 

To kako se te kuće kreću u odnosu na vašu mapu, može vam reći nešto o budućnosti i pomoći vam da poduzmete poteze koji će vas novčano potkovati. 

Razmišljajte o astrologiji više kao o dugoročnom financijskom savjetniku (uuu, kako otmjeno) nego kao o alatu koji će vam pomoći da dobijete na lotu. (Osim toga, astrolog vam neće zamijeniti pravog financijskog savjetnika poput vašeg knjigovođe!)

Autorica i astrologinja Amelia Quint također razmišlja dugoročno. Poput Racioppi, ona ne daje konkretne financijske savjete nego astrologiju koristi kako bi ljudima pomogla da odaberu karijeru i donesu odluke na poslovnom planu. Quint pomaže klijentima da otkriju u čemu su najbolji, a to im pomaže da nađu posao zbog kojeg se vole buditi ujutro.

“Astrologija vam daje mogućnost da otkrijete u čemu ste prirodno dobri i što vam leži da se možete više baviti time, a ne nekim poslom koji vas ne ispunjava”, kaže Quint. 

No može spriječiti i skupe pogreške. Rachel Lang, američka astrologinja koja je radila s brojnim start-upovima, zna o čemu je riječ.

“Imala sam jednog klijenta koji nije bio siguran treba li uložiti u posao svog brata, ali kad sam pogledala u njegovu natalnu kartu, vidjela sam da se nalazi u ciklusu kad ne vidi stvari jasno te da nije vrijeme za nepredviđene rizike”, prisjeća se. Pokazalo se da je bila u pravu jer je nakon nekoliko mjeseci nova kompanija njegova brata bankrotirala. “Moj je klijent odahnuo!”

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj