Možemo li prema vašem znaku predvidjeti kako će izgledati vaše vjenčanje?

09/08/2016

Prepustite izgled vašeg vjenčanja sudbini (u svakom smislu).

Pitanje: Kad je riječ o vjenčanjima, naginjete li više tipu koji će preferirati intimnu ceremoniju ili će te popis gostiju slagati po kontinentima s kojih dolaze? Hoće li biti kičasto i naglašeno ili diskretno i prozračno? Široka ili uska haljina?

Pa, vi možda još ne znate odgovore na baš sva pitanja, ali vaš horoskopski znak ima pokoju ideju o tome što očekivati.


1. Ovan

A photo posted by Katie Stoops (@katiestoops) on


Ovan traži uzbuđenje, pa njezino vjenčanje ne može biti ništa drukčije od toga. Bez obzira na to hoćete li se na ceremoniju dovesti na motoru (ili u zračnom balonu?) ili će se vaša proslava organizirati u muzeju suvremene umjetnosti, privlačit će vas sve što je moderno i kreativno i što će vaše vjenčanje činiti drukčijim od ostalih. Kao pravi vatreni znak, privlačit će vas toplije boje.


2. Bik


Tradicionalni Bik neće razočarati svojom elegancijom – a ništa drukčije neće biti ni njezino vjenčanje. Visoko na listi prioriteta nalaze se hrana i vino i osjećat ćete se kao kod kuće dok u dvorani luksuznog hotela plešete svoj prvi ples. Ipak, Bikovi obožavaju prirodu, pa ćete, ako ne želite riskirati loše vrijeme, njezin djelić unijeti i u zatvoreni prostor – drveni stolovi ili stolice, svjetlost ili cvijeće. Uživat ćete u miješanju tekstura, paterni i boja kako biste stvorili onu savršenu atmosferu.


3. Blizanci

A photo posted by 100 Layer Cake (@100_layercake) on


Blizanci obožavaju slavlja, a to znači da će vaše vjenčanje biti ono najvažnije. Volite velika, društvena vjenčanja koja nisu previše uštogljena. Baš suprotno, vaše će se vjenčanje vrtjeti oko dobrog benda, DJ-a, plesnog podija i kabine za fotkanje. Volite razigrane boje i detalje i težit ćete svemu onome što će vaš veliki dan činiti veselim i živahnim.


4. Rak


Raka je gotovo nemoguće odvojiti od intime i romantike, a vjenčanje neće biti ništa drukčije. Rakovi teže intimnijim proslavama s obitelji i bliskim prijateljima, često u dvorištu roditelja ili crkvi u koju ste išli dok ste odrastali. Žudjet ćete za starim, nostalgičnim detaljima koji će isticati vaš klasični i romantični stil. Vaše će vjenčanje krasiti blijedoplave i ružičaste nijanse, kao i bijelo cvijeće – bezvremenske palete za bezvremensko vjenčanje.

5. Lav


Lav je nerijetko viđen kao „zvijezda“ horoskopa, ali to nikako ne znači da će oni težiti stereotipnom vjenčanju. Da, Lavice uživaju sve dok su pogledi uprti u njih, zato teže glamuru starog Hollywooda – dramatični dodir s istaknutim, jakim bojama i nevjerojanim „finishem“. Ključna riječ? Luksuz – nešto što mora biti djelom svakog aspekta njihovog vjenčanja – od proslave u velikom povijesnom hotelu ili starom kazalištu, do ogromnog popisa gostiju i savršeno složenog menija. Lavice će težiti vjenčanju o kojem će se pričati i dugo nakon.

6. Djevica

A photo posted by Intertwine (@kellylenard) on


Poput ultimativnih perfekcionista, Djevice će se pobrinuti da sve ide prema planu. Ipak, ne očekujte pretjeranost. Iako žele najbolje od najboljeg, Djevice znaju cijeniti skromne, prekrasne evente s osobnim dodirom i baš pravom dozom elegancije. Neodoljivi B&B s dovoljno prizora za neodoljive fotke, za Djevice će značiti ono savršeno vjenčanje.


7. Vaga


Vage vjeruju u bajke – bar kad je riječ o njihovom vjenčanju. Veliki buketi i pastelne nijanse zaštitni su znakovi njezinog vjenčanja i možete biti sigurni kako neće nedostajati svježeg cvijeća kao ni svjetlosti tisuću svijeća. Mjesto događaja bit će romantično i ispunjeno svjetlošću – nešto poput staje ili plaže.


8. Škorpion

A photo posted by Sax Romney (@saxromney) on


Škorpionova svadba bit će sve samo ne prosječna i s pravom dozom dramatičnosti – zavodljivi detalji, bogate boje, čak i savršen pogled na zalazak sunca. Privlačit će vas sve što je upadljivo, a odstupa od klišeja. Od vinskog popisa do popisa gostiju, sve će jasno davati do znanja što slavite.


9. Strijelac

A photo posted by ROOSTfilmco. (@roostfilmco) on


Pustolovni Strijelac obožava vjenčanja na otvorenom – puna bogatih boja i boemskih detalja. Ako vaše vjenčanje ne može biti na destinaciji o kojoj sanjate, pobrinut ćete se da ta destinacija dođe k vama. Obožavate provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima, pa će vaše vjenčanje imati sve one praktične, ne toliko fensi detalje, poput švedskog stola, punog bara i DJ-a koji će puštati vašu omiljenu glazbu. Kad je riječ o bojama, težite veselim printovima zbog kojih će se vaši stolovi uvelike isticati.


10. Jarac


Ne odstupaju baš svi znakovi od dobrih starih tradicija. Naprotiv, jarci obožavaju tradicionalna vjenčanja s bezvremenskom, elegantnom vibrom. Stari obiteljski komadi u kombinaciji s uglađenim, sofisticiranim dodirom povezat će staro s novim. Vaše je odredište iz snova stari, luksuzni hotel ili vinarija. Volite prigušenu paletu boja koja će pridodati modernom i prekrasnom izgledu.


11. Vodenjak

A photo posted by Once Wed (@oncewed) on


Vodenjak život kroji po svome i kao takav odstupa od tradicionalnih izbora – čak i ako je vaše vjenčanje ili mjesto događaja tradicionalno. Vašu bi vjenčanicu mogao zamijeniti prekrasan kombinezon ili bi vaša haljina mogla odstupati od tradicionalne bijele boje. Možda će vaše djeveruše imati različite haljine – ako uopće budete imali djeveruše. Kako god bilo, Vodenjak će pronaći način na koji će šokirati svoje goste. Ona želi vjenčanje koje će biti jedinstveno.


12. Ribe

A photo posted by BHLDN Weddings (@bhldn) on


Ribe su romantične mladenke s moću da svoje vjenčanje pretvore u nešto što će podsjećati na scenu iz filma. Intimno vjenčanje (čak i sa širokim popisom gostiju) za Ribe je od velike važnosti. Ove mladenke vjenčanje ne mogu zamisliti bez raskošne haljine i svježeg cvijeća, ali će najviše vremena provesti u potrazi za onim pravim fotografom i kamermanom kako bi bili sigurni da će njihove uspomene ostati zabilježene na najbolji mogući način. Iznenađujuće, ali neke će Ribe bez razmišljanja pobjeći u Las Vegas na brzinsko vjenčanje. Hm, možda i nije tako čudno za znak koji dobro zna što znači romantika i nepredvidivost u ljubavi.Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj