Koji znak voli nekonvencionalni seks, tko teži savršenstvu, a tko je najveći hedonist?

15/11/2021

Imamo odgovore na sva pitanja!

Ovan

Za vas je seks bitna stvar u životu. Volite direktan seks i vrlo ste strastveni. U seksu vam se ponekad teško suzdržavati, pa možete postati i nasilni. Ako vašem partneru to, kojim slučajem odgovara, pored vas će doživjeti neviđeno seksualno zadovoljstvo. Vi ste u seksu spontani i ne trpite sputavanje. Vaš partner može biti potpuno otvoren prema vama i do kraja vam otkriti svoje male tajne. Vi ga ohrabrujete da vam kaže što želi i ne očekujete da se srami. Tijekom seksa ste najglasniji među svim horoskopskim znakovima.

Vaše erogene zone su lice i glava. Obožavate da vam partner gricka uši i u stanju ste doživjeti orgazam tijekom dobre ljubavne predigre. U stanju ste odvojiti ljubav od seksa, ali od partnera obavezno očekujete da vam je posvećen i dušom i tijelom. Tražite od njega ponašanje koje ugađa vašoj taštini. Volite da vas partner obožava. Za vas ljubavna predigra predstavlja gubljenje vremena, pa najčešće odmah prelazite na stvar.

Bik

Za vas je seks instinktivna stvar, pa se prema seksu i erotici odnosite nagonski i sasvim prirodno. Na seks gledate kao za potrebom u kojoj uživate, baš poput hrane ili pića. Zato ste skloni da i u seksu pretjerujete, pa kad je partner već iscrpljen vi tražite još. Senzualnost je vaše snažno oružje u osvajanju partnera za seks jer on osjeća da ste mu posvećeni i da uživate u njegovom dodiru. Partnerov fizički izgled vam mnogo znači, ali i njegovo ponašanje tijekom vođenja ljubavi.

Tražite i pružate mnogo poljubaca i zagrljaja. Partnerovo tijelo i seksualnost najbolje osjećate preko usana. Uživate u oblinama i ukusu tijela. Milovanje i masaža tijela vas jako uzbuđuju. Za vrijeme seksa volite dok svira glazba, a u predahu ljubavne igre slatkiš ili piće postaju sastavni dio rituala. U seksu ste spori, a predigra vam znači skoro isto toliko koliko i sam čin. Do orgazma ne dolazite brzo, ali je on toliko snažan i ispunjujući da neko vrijeme nakon njega niste u stanju da nastavite ljubavnu igru. Seks radi seksa vam ništa ne znači. Grupni seks vas ostavlja ravnodušnim, iako volite sve isprobati.


Blizanci

Raznovrsnost i bujna mašta, njihova su najbolja preporuka i kad je seks u pitanju. Vaša radoznalost tjera vas da u seksu dosta eksperimentirate i isprobavate različite varijante. To je jedini način da vam partner brzo ne dosadi i da ne izgubite interes za seks. Budući da ste jedan od najintelektualnijih znakova, seksu prilazite na toj osnovi. Volite čitati knjige o seksu i tuđim seksualnim iskustvima.

Pornografija vam nije strana i na vas može djelovati vrlo stimulativno. Tražite različite načine da zadovoljite svoj seksualni ego. Gotovo redovno imate i po nekoliko seksualnih partnera. Čak i kada osobu s kojom ste izuzetno volite. Perverzije su za vas normalni i sastavni dio seksa i tu nema ništa neobično. Važno je da se vi dobro zabavljate.


Rak

Vaš pristup seksu vrlo je romantičan. Emotivna veza mora biti sastavni dio seksa, u protivnom nećete biti zainteresirani. Ipak, to ne znači da je seks u vašem životu rijetkost. Vaš seks bi se mogao nazvati obiteljskim jer se najčešće odlučujete za jednog partnera i za redovan kućni seks, poput onog u braku. Niste promiskuitetni već monogamni, volite imati stalnog partnera i stalno ste u strahu da ga ne izgubite. Pažljivi ste u ljubavnom činu i nećete učiniti ništa za što niste sigurni da partneru odgovara.

Milovanje i predigra traju dugo, a često ste i s time zadovoljni i nije neophodno da doživite orgazam. Vaš orgazam nije jak i kratak već je prikriven, tih i dugo traje. Međutim, ako partnera to uzbuđuje, glumit ćete spontane i jake orgazme. S druge strane, nećete podnositi kritiku, ili ne daj, Bože, ismijavanje. Tad znate biti opaki i osvetnički raspoloženi. Zbog straha da budete odbijeni, rijetko prvi preuzimate inicijativu.


Lav

Lavovi najviše uživaju u seksu s osobama za koje su sigurni da ih obožavaju. Vi kao Lav imate urođenu potrebu da vam se druge osobe dive. I u seksu činite stvari na takav način da bi ste izazvali divljenje partnera vašim seksualnim potencijalima i vještinama. Kad vam partner laska i divi vam se, lako ćete dostići vrhunac seksualnog zadovoljstva. Vaša očekivanja u seksu su velika, ali ste spremni da na ono što dobijete uzvratite još većom mjerom. Izgled vam je važan, pa se najviše odlučujete za partnere koji su atraktivni i privlače pažnju okoline.

Tijekom seksa ste skloni uživati promatrajući se, pa volite ogledala u spavaćoj sobi, a bogami i video kameru. Seks doživljavate kao predstavu, od koje po završetku očekujete gromoglasni pljesak.


Djevica

Vi i u seksu tražite savršenstvo. Zbog toga neprestano imate osjećaj da niste dovoljno dobri, pa vas treba uvjeravati da je s vama sve u redu jer ste vi sami sebi najstroži kritičar. Prema partneru ste također vrlo kritični, nije vas ni malo lako zadovoljiti, ali ste velikodušni i neprestano mu pružate šansu da bude bolji. Od perverzija u obzir dolazi malo mazohizma, a ženama u ovom znaku nisu strana ni homoseksualna iskustva. U seksu preferirate direktnost i ne volite mnogo iznenađenja i eksperimentiranja.

Trudite se zadovoljiti partnera jer samo tada možete primiriti svoju potrebu da ste savršeni. Inicijativu za seksualni odnos najčešće preuzima vaš partner. U krevetu ste bolji sljedbenik nego vođa. Nespretni ste u iskazivanju svojih osjećaja, ali su ona uvijek dublja nego što to pokazujete. S druge strane, previše ste realistični da bi vas nečije laskanje impresioniralo.


Vaga

Vagama je seks sredstvo dobivanja ljubavi i razumijevanja. Vrlo ste romantični i više ste zaljubljeni u ljubav, nego u svog partnera. Žudite da vas partner obožava i da vam laska, čak i kad znate da je to samo laskanje. Za vas je seks dio veće i značajnije igre koja se zove flert i osvajanje. Zbog toga on nema prioritet u vašim odnosima s drugim osobama, naročito što vas rutinski seks deprimira i nepovoljno utječe na vaše emocije prema partneru.

Često ste spremni na promiskuitetno ponašanje samo da bi svi bili na broju. Također, izbjegavate povrijediti druge pa i to može biti razlog slabog otpora pred naletom seksualnih želja drugih osoba. U tijeku seksa težite disciplini te se maksimalno prilagođavate željama svojeg partnera. Čak više vodite računa o njima nego o zadovoljenju vlastitih seksualnih želja.


Škorpion

Vi pretjerujete sa seksom i u seksu. Osoba ste s vrlo jakim seksualnim mogućnostima. Cijela vaša pojava vrišti seks, ali ste vi u stanju vršiti kontrolu nad sobom što još više privlači suprotan spol. Vaša želja za uživanjem u seksu vrlo je snažna. Zbog nje ste u stanju da dostignete neslućene visine, ali i da potonete u bezdan. Vi seks shvaćate izuzetno ozbiljno (kao uostalom i sve druge stvari) i zato niste zainteresirani za jednokratni seks i prolazne veze. Redovan seks je obavezan.

Tijekom seksa potpuno preuzimate kontrolu. Ono što se događa u krevetu ne događa se samo na fizičkom, već i na mentalnom planu. Vrlo ste seksualno izdržljivi i u stanju ste potpuno fizički i psihički iscrpiti partnera. Često na njemu ostavljate vidljive znakove svoje neobuzdane strasti. To ne rade svjesno, već se toliko zanesu u seksualnoj igri da višak svoje energije jednostavno nisu u stanju kontrolirati.


Strijelac

Za vas je seks, prije svega, zabava. Ponekad su ta uzbuđenja važnija od samog seksualnog čina. U svemu tome ste opušteni i bezbrižni. Sam seks je spontan i vi znate uživati u njemu. Vrlo ste izdržljivi i to zahtijevate od partnera. Jednom riječju za vas je seks normalni nastavak druženja s osobom do koje vam je stalo. Budući da na seks gledate kao na nešto zabavno i ne shvaćate ga ozbiljno kao drugi ljudi, skloni ste ponekad i promiskuitetnom ponašanju.

Ipak prije i tijekom samog seksa skloni ste razgovarati s partnerom i dogovarate se što ćete raditi kako bi razina uzbuđenja i zadovoljstva bila maksimalna. Bitno vam je da znate da je i vaš partner zadovoljan u seksu. Zato ste spremni isprobati različite varijante kako bi seks bio stalno bolji i zanimljiviji. Seks je za vas avantura i često volite voditi ljubav u neuobičajenim okolnostima, u prirodi, na nekim nepoznatim mjestima.


Jarac

O vašoj seksualnosti postoji najviše zabluda. Naime, Jarac se često smatra ne baš jakim seksualnim znakom. Razlog za takvo mišljenje leži u činjenici da ste vi oprezna osoba i ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je važno dobro upoznati partnera prije nego što postanete intimni. Kad se to dogodi, vi lako postajete seksualno nezasitna osoba. Čim započne seksualna igra, vi ste vrlo direktni i nemate kočnica. Insistirate na potpunom zadovoljstvu i pomalo ste sebični. Najviše volite jednostavan seks, ali vam nisu strane ni perverzije. Tu prije svega treba navesti sadizam i homoseksualnost. Vi ste osoba koja iskazuje hladnokrvnu strast u svemu što se događa između četiri zida.

Također, imate kontrolu nad svojim cjelokupnim seksualnim životom i u njemu nema iznenađenja i nepredvidljivih stvari. Ako ste muškarac, onda prema partnerici pokazujete jak zaštitnički instinkt. Ako ste žena, tad primate zaštitu partnera, ali zapravo držite sve konce u svojim rukama. I u seksu promatrate odnose na duže staze i polako partnera pripremate i uvodite na tlo koje vama najbolje odgovara.


Vodenjak

Vi ste nekonvencionalni i nepredvidivi u seksu. Nedostaje vam osjećaj za pravu mjeru stvari pa ne uspijevate odrediti kad je pravi trenutak da se zaustavite. Ipak, vi ste prije svega prijateljska pojava i niste posesivni u svojoj seksualnosti. Stvari koje se odvijaju u krevetu imaju nekako prijateljski ton i više nalikuju na ugodno druženje nego na divlji seks. Predigra vam nije neophodna i više volite odmah prijeći na konkretnu stvar.

Za vas su prihvatljiva nestandardna seksualna ponašanja, ali ne i ona koja uključuju nasilnost. Vaša humana priroda ne dopušta vam da zbog svog zadovoljstva partneru nanosite bilo kakve fizičke ili psihičke povrede. Nije vam stran grupni seks, a uživate i u voajerstvu. Također, obožavate seks na neobičnim mjestima.


Ribe

Ako ste rođeni u podznaku Ribe, onda ste vi u seksu upravo onakvi kakvima vas je učinio vaš partner. Vašim cjelokupnim životom, a pogotovo seksom, upravljaju emocije. Prepuni ste emocija i stalno tražite priliku da ih iskažete. Seks je pravi način za tako nešto. Iako vi u ljubavnom činu igrate podređenu ulogu, to vas ne sputava da izrazite svoje najdublje emocije. U seksu ste maštoviti i osjećajni i žudite za uzbuđenjima i senzualnošću. Zato vam najviše odgovaraju partneri koji su izuzetno slobodni u seksu. Od partnera očekujete da vam kaže što želi i sami rijetko inicirate promjene.

U stanju ste partnera pratiti u svemu, čak da i svoju izdržljivost uskladite s njegovom. Vaš osnovni cilj je da partner bude zadovoljan i spremni ste glumiti kako biste to postigli, naravno, ako je to potrebno. Iako vaše seksualne želje imaju plime i oseke, to ne prenosite na partnera. Njega ste uvijek spremni zadovoljiti. Zbog svoje prevelike emotivnosti i miroljubivosti, vjernost nije vaša najjača strana. Relativno kasno seksualno sazrijevate, ali uspijevate nadoknaditi propušteno. Vi ste osoba kojoj seks pomaže da se bolje osjeća.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj