Koji su horoskopski znakovi najskloniji varanju?

13/02/2018

Je li vaša lako zapaljiva priroda zapisana u zvijezdama?

Jarac. Ovaj znak ima intenzivan seksualni apetit i najčešće nisu zadovolj(e)ni sa samo jednim partnerom. Ovaj je znak svakako najskloniji šaranju i definitivno su najnapaljeniji od svih znakova zodijaka.

Najbolji seksualni partner: Djevica

Vodenjak.  Ljudi rođeni u ovom znaku teško se emocionalno vezuju kada su odnosi i veze u pitanju. Za njih je seks samo seks, ništa manje, ništa više. Stoga, tragate li za ozbiljnom vezom, radije se klonite ovog znaka.

Najbolji seksualni partner: Ovan

Ribe. Oni nemaju nikakvih problema u privlačenju seksualnih partnera. Romantični su i zaigrani, u vječnoj potrazi za partnerom koji ljubav cijeni više od seksa. Upravo zahvaljujući svojoj romantičnoj prirodi, skloni su zavođenju.

Najbolji seksualni partner: Rak

Bik. Poznat je kao najsenzualniji znak zodijaka. Uvijek su u potrazi za nekime tko će moći pratiti njihovu neutaživu strast. Spriječit ćete nevjeru budete li održavali seksualni život razigranim i zabavnim.

Najbolji seksualni partner: Ovan

Rak. Postoji li nešto što morate znati o ovome znaku, to je da su uvjerljivo najemotivniji od svih. Uvijek su u potrazi za tom emotivnom povezanošću, a jednom kada se osjećaju voljeno, nema što neće toga što neće biti u stanju učiniti za tu osobu. Isti obrazac prenose i u spavaću sobu. Znaju zadovoljiti sve vaše snove i potrebe, ali ako se ne osjećaju sigurno i željeno, mogli bi vam iskliznuti iz prstiju. Ups, kreveta...

Najbolji seksualni partner: Jarac

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj