Kako se koji znak ponaša u blizini djevojke koja mu je osvojila srce

16/01/2017

I sretno u otkrivanju sviđate li se doista onom prezgodnom Jarcu...

Ovan. On će se luđački smijati svakoj vašoj šali, pa čak i onima koje nisu ni upola toliko smiješne. Objektivno, vi i vaši prijatelji znate koliko su neke fore stare i izlizane, no Ovan će se potruditi da se u njegovom društvu osjećate kao najbolji svjetski stand up komičar.

Bik. Sviđate li mu se, svi njegovi i svi vaši zajednički prijatelji znati će sve o svim vašim kvalitetama, sve o svakom vašem urnebesnom statusu i sve zbog čega vas smatra fascinantnom. Osim toga, naoko sramežljivi Bik će vas nimalo suptilno upitati za odnos sa svakim koga smatra svojom konkurencijom. Kao na primjer za onog tipa kojem ste na Instagramu ostavili '♥' u komentaru.

Blizanci. Blizanci će vam neprestano slati poruke, no na sveopće iznenađenje kako vas tako i svih vaših prijateljica koje će vam pomagati u dešifriranju pjesnikovih misli, u njima neće biti ni natruhe flerta. Ali bez brige, šalje li vam poruke nekoliko puta dnevno, jako mu se sviđate, i njegov 'palac' znači puno više nego 'winky emoji' kojeg bi vam poslao netko drugi.'

Rak. Rakovi će izbjegavati aktivno provođenje vremena s vama iz prostog razloga što im se toliko sviđate da u vašoj blizini počinju odmah zamuckivati kao da im je onaj prokleti oklop priklještio jezik. On će vas obožavati sa sigurne udaljenosti sve dok vi ne inzistirate na odlasku na piće, ali će isto tako lajkati sve vaše objave.

Lav. Lava privlači uspjeh, a s obzirom na to da ga vaša ambicioznost istovremeno i privlači i plaši, on će vam davati do znanja da mu se sviđate hvaljenjem samog sebe. Unatoč pomno planiranim objavama na društvenim mrežama, on će se svim silama potruditi dokazati vam da bi bio savršeno ravnopravna polovica super moćnog para.

Djevica. Uhvati li vas slučajno prehlada, on će odmah guglati sva mjesta u vašoj blizini gdje vam može kupiti juhicu i donijeti vam je skupa s nekoliko različitih lijekova protiv prehlade. Dovoljno su mudri da znaju da su najbolji partneri oni koji su brižni i da je bolja opcija svakog tjedna učiniti nešto čime će to dokazati nego uopće vam ne davati do znanja da im je stalo.

Vaga. On je dovoljno hrabar da inicira druženje i sve pomno isplanira, no jednom kada se nađete, primijetit ćete kako je neočekivano šutljiv. U velikom će društvu biti urnebesno zabavan, no u vašem će biti prestravljen zbog brige da ne prijeđe granicu dobrog ukusa. Potrebno je da vi učinite nekoliko prvih poteza i da izađete još nekolik puta prije nego li se potpuno opusti.

Škorpion. On žudi za dubokim i značajnim pogledima i hvatat će svaku priliku da ih ulovi, no pogled neće dugo zadržati primijeti li ga mu ga uzvraćate. U vašem će društvu biti jako nervozan, no brzo ćete shvatiti da mu se sviđate budući da je on ljudska inkarnacija svih onih sladunjavih emojija koji vas gledaju na najslađi mogući način.

Strijelac. On je majstor u igri maskiranja i s njim nikada nećete znati sviđate li mu se jer će se svim silama truditi sakriti sve znakove izražavanja naklonosti, i to uglavnom iz straha da vas ne uplaši i time upropasti dobar odnos koji s vama ima. Na vama je da povučete prvi potez, osim ako ste i sami Strijelac, jer biste u tom slučaju mogli dočekati 80. rođendan prije nego itko išta poduzme.

Jarac. Pjesma 'Hot N Cold' Katy Perry na najbolji mogući način opisuje ponašanje jednog zaljubljenog Jarca. Oni se toliko užasavaju vlastitih osjećaja da od njih apsolutno možete očekivati da vas pozovu na kavu, a zatim otkažu u posljednji tren, nakon čega su užasno 'zauzeti' idućih mjesec dana (ali nedovoljno da nemaju vremena lajkati sve vaše objave). Jedini način da uhvatite ovu mazgu je da ga primite za rogove i pitate 'Ozbiljno, WTF?'.

Vodenjak. Obično ga odlikuje izvrsan smisao za humor. A sviđate li mu se, zbijat će toliko šala na vaš račun da ćete vrlo brzo postati uvjereni kako vas mrzi. On vas neće poštedjeti ukrašavanja vaših objava blesavim GIF-ovima poput Hillary Clinton kako okreće očima. S druge strane, jednom kada počenete ozbiljnije dejtati, ponašat će se puno više po vašem ukusu, vjerujte nam.

Ribe. On vjeruje kako će ga komplimenti daleko dovesti pa će ih dijeliti šakom i kapom, u toj mjeri da će vam pomalo biti neugodno i/ili vam ići na živce. On možda na najizravniji mogući način daje do znanja da mu se sviđate, i toliko je ljubazan cijelo vrijeme da doslovno jedva čekate da krenete dejtati i da se posvađate prvi put, samo da jednom doživite da vam prestane govoriti koliko ste divni.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj