Znamo točno kakav seks voli koji horoskopski znak!

16/06/2021

Ako još niste saznali sve seksualne želje i maštarije vašeg frajera, na pravom ste mjestu...

Ovan

Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Obožava jutarnji seks, a posebno zadovoljstvo su mu malo grublje igrice. Od mirisa se najviše pali na mošuš.

Bik

Erogena zona ovog horoskopskog znaka predstavlja vrat, tako da ako želite divlji seks znate na koji dio se trebate koncentrirati. Još jedna prednost ovog znaka je čokolada. Bikovi uživaju u ovoj slastici, koja je i jak afrodizijak.

Blizanci

Blizanci obožavaju seks igračke, a što se tiče samog čina seksa, uživaju u strastvenom, brzom, ali i oralnom seksu.

Rak

Rak uživa u dodirima po trbuhu i grudima. Voli seksualne uloge, a idealno mjesto za seks mu je hotelska soba.

Lav

Lav kao i svaki pravi kralj životinja voli dominaciju i strast. Pravi je egzibicionist, uživa u dirty talk-u, grebanju, seksu na mjestima gdje postoji opasnost da vas netko uhvati. Osim toga uživa i u pohvalama vi dajete.

Djevica

Za Djevicu je karakteristična suzdržanost, međutim u krevetu ona pokazuje drugo lice. Najviše voli vezanje, često koristi povez preko očiju, a lisice su joj na prvom mjestu.

Vaga

Stražnjica predstavlja erogenu zonu ovog znaka. Uz to vaga obožava maske u krevetu i podjelu uloga.

Škorpion

Škorpion nema problem s diskrecijom. On će bez problema pristati na seks na javnom mjestu, voli isprobavatzi različite nove stvari, obožava mističnost, tako da ćete ga nerijetko vidjeti i s maskom.

Strijelac

Strijelac je još jedan avanturistički znak. Vrlo lako se odlučuje na seks na javnom mjestu, kao i za bilo koju seksualnu igru.

Jarac

Jarac mašta o seksu na "visini". Vjerovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku priuštiti najveće zadovoljstvo odvedite ga na zimovanje i iskoristite vrijeme ispred toplog kamina.

Vodenjak

Vodenjak uživa u dirty talk-u. Često vodi ovakve razgovore i obožava seks preko telefona. Mašta o trojcu i voli koristiti seks igračke.

Ribe

Erogenu zonu ovog znaka predstavljaju stopala. Kad je riječ o samom seksu, ovaj znak obožava snimati svoje seksualne igrice.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj