Horoskop za 2020.: Vodenjak

12/01/2020

Novo desetljeće je iza ugla, a mi smo tisuću posto sigurni da će sljedeća godina biti baš onoliko vaša koliko i mislite da hoće. Dobro, možda put do uspjeha i neće biti tako lak i očit kao što bismo htjeli, ali važan je cilj, zar ne? Kako god bilo, 2020. donosi mnogo – od pomrčina koje mijenjaju život pa sve do dvoznamenkastog broja retrogradnih planeta (uf!), kao i konjunkciju Plutona u Jarcu, zbog čega se treba pripremiti na ozbiljne promjene

VELIKI POTEZI

Spremni za stvarno dobru godinu? U ožujku Saturn ulazi u vaš znak pomažući vam učvrstiti vaše veze, dodatno poboljšavajući situaciju kod kuće i stvarajući nove prilike na području karijere. Nadalje, svibanj donosi retrogradnu Veneru, čime se dodatno zahuktava područje romanse i seksa pa ćete dobro razmisliti o tome koga i što želite od svojih veza. Budući da rastete kao individua, logično je da želite da vas i okolina prati u stopu, zar ne? Jednom kad se sretni Jupiter udruži sa Saturnom u vašem znaku (prosinac), osjećat ćete se blagoslovljeno njihovom energijom i zadovoljno predstaviti novu i poboljšanu verziju sebe.

LJUBAVNI STATUS

Jasno nam je da se ne volite previše baviti svojim emocijama, ali posljednjih nekoliko godina bilo je previše čak i za vas. Ipak, imamo dobre vijesti: 2020. označava početak trogodišnjeg ciklusa u kojemu ćete opušteno moći uživati u najboljoj verziji sebe. Zato se nemojte iznenaditi ako i vaša ljubavna priča odjednom postane jasnija. Dobro otvorite oči. Pod ludim zvijezdama ove godine do kraja ćete i sami preispitivati sebe, odnosno svoje viđenje vlastitog ljubavnog života.

GRUPNE PORUKE

Oslobodite mjesta u svom kalendaru za prijeko potrebno nostalgično druženje sa starim prijateljima. Naime, 23. veljače bit će kao savršen za obljetnicu mature (ili bilo kakvo druženje uz čašicu-dvije). Ako se doista želite iskazati u društvenom životu, savršeno je vrijeme za planiranje onog ženskog putovanja koje već mjesecima mjerkate na Pinterestu.

STANJE NA RAČUNU

Vaša odvažnost i hrabrost da svakome u lice kažete točno ono što mislite možda ponekad stvaraju nervozu među vašim kolegama, ali definitivno vam ubrzava napredak. Zato preskočite udovoljavanje i pretjerani perfekcionizam te se usredotočite na to da ostanite potpuno svoji.

BRZINSKI TAROT Kralj štapova

Istina je, veliki ulog donosi velike nagrade. Ciljamo na bilo što – od igranja pokera do prijave na “Gospodina Savršenog”. Drugim riječima, učinite nešto hrabro i nesvakidašnje – nećete požaliti.

NAJ DAN ZA ROMANSU

17. prosinca

NAJ DAN ZA DRAMU

1. lipnja

NAJSEKSI DAN

6. rujna

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj