Horoskop za 2020.: Strijelac

16/01/2020

Novo desetljeće je iza ugla, a mi smo tisuću posto sigurni da će sljedeća godina biti baš onoliko vaša koliko i mislite da hoće. Dobro, možda put do uspjeha i neće biti tako lak i očit kao što bismo htjeli, ali važan je cilj, zar ne? Kako god bilo, 2020. donosi mnogo – od pomrčina koje mijenjaju život pa sve do dvoznamenkastog broja retrogradnih planeta (uf!), kao i konjunkciju Plutona u Jarcu, zbog čega se treba pripremiti na ozbiljne promjene

VELIKI POTEZI

Početak godine naučit će vas da biste svakako trebali poraditi na tome da budete pažljiviji s novcem. U ožujku Saturn, planet suzdržanosti, ulazi u Vodenjaka pa nije pogrešno reći da su glavne teme vaše nove godine samokontrola i reorganizacija vlastita uma prema redu i disciplini. Zvuči dosadno, ali vama je to doista potrebno. U svibnju će retrogradna Venera signalizirati vrijeme za prekid dok razmišljate o tome kako je najbolje povezati se s ljudima oko sebe, a u studenome će 30. pomrčina Mjeseca počistiti sve zaostale veze kojima je odavno istekao rok upotrebe. Samo opušteno. Dva tjedna kasnije pomrčina Sunca pokrenut će nešto veliko, vraćajući iskre i onaj dobar osjećaj za kojim žudite.

LJUBAVNI STATUS

Iako se u posljednje vrijeme sve čini malo preintenzivno, znajte da idete u pravom smjeru. Novi niz pomrčina na osi Blizanaca i Strijelca tek je počelo, a do prosinca ćete se napokon biti spremni obvezati. Bez obzira na to jeste li u fazi prvih spojeva, u procesu odlaska na neku višu razinu ili ne možete prestati razmišljati o bivšem, upravo su te čarobne pomrčine ono što bi vam moglo ostvariti vaše “zauvijek”.

GRUPNE PORUKE

Ove godine nikome nemojte dopustiti da iskorištava vašu velikodušnost. Krasi vas osobina idealiziranja prijatelja zbog kojih ne vidite niz mana koje isijavaju iz njihovih očiju. U prijevodu: slijedi razdoblje odvajanja od svojih (ne)prijatelja, i to ponajviše između 5. lipnja i 30. studenoga. 

STANJE NA RAČUNU

Svjesni ste kako stvari stoje, ali pokušajte biti još realniji u razmišljanju jer će vam Jupiter vrlo brzo pomoći u ojačavanju područja financija. Fokusirajte se na štednju i odgovorno budžetiranje. Naposljetku, odraslost je neprocjenjiva.

BRZINSKI TAROT Kraljica pehara 

Kraljica zna kako privući pažnju ljudi oko sebe; nešto u čemu su Strijelci pravi stručnjaci. Upravo vam ta kraljevska energija omogućuje lakši pronalazak neke nove BFF, ali i srodne duše.

NAJ DAN ZA ROMANSU

3. travnja

NAJ DAN ZA DRAMU

14. svibnja

NAJSEKSI DAN

27. lipnja

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj