Horoskop za 2020.: Ribe

14/01/2020

Novo desetljeće je iza ugla, a mi smo tisuću posto sigurni da će sljedeća godina biti baš onoliko vaša koliko i mislite da hoće. Dobro, možda put do uspjeha i neće biti tako lak i očit kao što bismo htjeli, ali važan je cilj, zar ne? Kako god bilo, 2020. donosi mnogo – od pomrčina koje mijenjaju život pa sve do dvoznamenkastog broja retrogradnih planeta (uf!), kao i konjunkciju Plutona u Jarcu, zbog čega se treba pripremiti na ozbiljne promjene

VELIKI POTEZI

Na početku 2020. bit ćete fokusirani na područje prijateljstva i ljubavi. Pomrčina u kombinaciji sa žestokom konjunkcijom Saturna i Plutona udaljit će vas od mnogih ljudi. No morate znati da je to u redu jer svako lažno prijateljstvo i otrovna veza bit će zamijenjeni ljudima koji zaslužuju biti uz vas više nego vaš bivši. U svibnju očekujte retrogradnu Veneru koja će lagano prodrmati vaše ljubavne, odnosno obiteljske odnose. Srećom, novi prijatelji uskočit će kada vam budu najpotrebniji. Unatoč svemu tome, u središnjem ste fokusu upravo vi i vaši ciljevi, zato se ne bojte dio vremena odvojiti samo za sebe.

LJUBAVNI STATUS

Pronalazite ljepotu u svakoj mani vaših potencijalnih partnera. I dok to zvuči poprilično šarmantno, slijepi optimizam ponekad će vas stajati i više nego što mislite. Srećom, ovo je godina u kojoj ćete jednom zauvijek naučiti tu lekciju. Ne bojte se napraviti čistku. Zapravo, pobrinite se da to učinite prije dolaska ljeta. Tada vas čeka ljubavna prilika koju nećete htjeti propustiti.

GRUPNE PORUKE

Razdoblje između 12. siječnja i 21. prosinca kao stvoreno je za podizanje vaših BFF odnosa na neku potpuno novu razinu. Umjesto uobičajenog čavrljanja na podnevnoj kavi, prvi ćete im se puta u potpunosti otvoriti, slušati ih i iskusiti što to točno znači imati potpuno iskreno prijateljstvo.

STANJE NA RAČUNU

Svi oni snovi o “vladanju u uredu” odjednom će se pretvoriti u stvarnost. Naravno, ako u svoje ambicije uložite dovoljno rada i truda. Bez brige, u tome će vam pomoći Jupiter uz koji ćete stvarati nove veze i nizati nove prilike kao nikad . Napokon ste dočekali svoje vrijeme, zato slobodno potrošite koju kunu više na makeover koji priliči vašem novom statusu šefice.

BRZINSKI TAROT: Osmica novčića

Karta koja implicira savladavanje nečega u čemu ste doista strastveni. Možda ste konačno pronašli svoj poziv i prikupili snage dati otkaz na trenutačnom radnome mjestu, a možda ste ipak spremni iskoristiti onu kantu za kompost.

NAJ DAN ZA ROMANSU

7. kolovoza

NAJ DAN ZA DRAMU

16. veljače

NAJSEKSI DAN

13. siječnja

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj