Horoskop za 2020.: Jarac

07/01/2020

Novo desetljeće je iza ugla, a mi smo tisuću posto sigurni da će sljedeća godina biti baš onoliko vaša koliko i mislite da hoće. Dobro, možda put do uspjeha i neće biti tako lak i očit kao što bismo htjeli, ali važan je cilj, zar ne? Kako god bilo, 2020. donosi mnogo – od pomrčina koje mijenjaju život pa sve do dvoznamenkastog broja retrogradnih planeta (uf!), kao i konjunkciju Plutona u Jarcu, zbog čega se treba pripremiti na ozbiljne promjene

VELIKI POTEZI

Pripremite se: siječanj donosi pomrčinu Mjeseca u Raku, što za vas znači čišćenje u području veza. U ožujku Saturn ulazi u Vodenjaka, što će utjecati na vaše nove oblike zarađivanja. Ta će vam pojava pomoći da iskažete vlastite moralne poglede na nešto progresivniji način, i to slušajući tuđa gledišta sa zdravom dozom sumnje. Kako biste se nosili s nizom novih promjena, pomrčina Sunca u lipnju donosi nove ljude u vaš život, a s nekima od njih mogli biste izgraditi jače i zdravije odnose. Naposljetku, u prosincu se sretni Jupiter udružuje s ozbiljnim Saturnom u Vodenjaku, zbog čega će vaš cjelogodišnji rad biti pošteno nagrađen.

LJUBAVNI STATUS

Dragi Jarče, pa što se to događa?! Sa svim silnim kretnjama planeta kroz vaš znak čini se da ne postoji nijedno područje u vašem životu koje nije doživjelo potpunu transformaciju. Već ste u vezi? Očekujte golem korak naprijed (da, govorimo o prosidbi!). Solo? Vaša srodna duša mogla bi vas držati za ruku već u prvoj polovici godine.

GRUPNE PORUKE

Fokusirani ste na druženje s ljudima koji dijele vaš pogled na život, ambicije, ciljeve, izbor hrane za dostavu i sve ostalo. Štoviše, vaša stara družina nikad nije bila bliskija, što ne znači da niste otvoreni za proširivanje svojeg kruga. Štoviše, upravo bi se to i moglo dogoditi između 9. rujna i 14. studenoga.

STANJE NA RAČUNU

S Jupiterom u vašem znaku svi bi se vaši snovi mogli ostvariti sve dok ostanete onakvi kakvi i jeste – ambiciozni, odlučni i suosjećajni. Samo naprijed: hrabro se odvažite na rizične poteze i imajte povjerenja u ono što svemir priprema za vas.

BRZINSKI TAROT Mjesec

Problem od kojega već predugo bježite napokon dolazi u prvi plan (bez obzira na to jeste li  spremni na to). Sada je pravo vrijeme da se suočite sa svojim osjećajima i učinite nešto što inače baš i ne volite.

NAJ DAN ZA ROMANSU

21. prosinca

NAJ DAN ZA DRAMU

18. lipnja

NAJSEKSI DAN

16. veljače

 

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj