Ne vide smisao u drami: 3 horoskopska znaka ostaju u dobrim odnosima sa svojim bivšima

17/03/2021

Jednostavno ne vide smisao u drami.

Kada je riječ o prekidima, većina će ljudi brže-bolje poželjeti izbrisati sve slike, poklone baciti u smeće te zauvijek zaboraviti njegovo ime. Drugim riječima, prekid veze znači kako je svaka šansa za prijateljstvo nestala već s prvim poljupcima.

Ipak, čini se da se s takvim načinom razmišljanja ne slažu baš svi. Štoviše, neki znakovi smatraju kako ih dobri odnosi s bivšima zapravo ispunjavaju. Jeste li vidjeli međusobnu podršku koju su si na Grammyjima davali Harry Styles i Taylor Swift čija je veza prekinuta sada već davne 2013.?

Znamo koja tri znaka nemaju problem da se njihov bivši (ili bivša) do daljnjeg zadrži u njihovim životima.

Blizanci

Blizanci su iznimno društveni znak razumnog uma i neće tako lako krenuti leđa ikome pa ni svojim bivšima. Kao zračni znak, Blizancima ne vladaju emocije pa im je lakše racionalno razmišljati u situacijama poput takvih. Osim toga, njihova komunikativna prirodna znatno otežava nagli prestanak komunikaciju s osobom s kojom su nekad bili u vezi.
S druge strane, Blizanci su poznati po širokom krugu prijatelja što istovremeno znači da uopće ne ovise o prijateljstvu s bivšima pa, čak i ako za njih neće uvijek pronaći vremena, rijetkima će ikad u potpunosti zatvoriti svoja vrata.

Rak

Malo znakova cijeni svoje veze onoliko koliko to radi Rak. Naime, njihov je znak poznat po zadržavanju u prošlosti zbog čega imaju veliki problem s potpunim prekidima svih odnosa čak i onda kad veza jednostavno nema budućnost. Kao znak pun ljubavi i pažnje, Rakovi će samo u rijetkim slučajevima odlučiti u potpunosti prekinuti svaki kontakt, a i onda kad to učine, uglavnom je samo pitanje vremena kada će ponovno biti otvoreni za komunikaciju.
Budući da su iznimno vezani za ljubav i svoju vezu, Rakovi će gotovo uvijek nakon prekida od bivšeg tražiti daljnje prijateljske odnose što će, osim što će biti vrlo zbunjujuće za njih oboje, nerijetko završiti kao ne baš najbolja ideja.

Strijelac

Kao još jedan promjenjivi, ali i fleksibilan znak, Strijelci nemaju problem s promjenom dinamike u vezi pa će rijetko trzati čak i ako se njihov odnos iz partnera pretvori u onaj prijateljski. Avanturistički nastrojen i uvijek vedar, Strijelac je sposoban oprostiti svakome te gotovo nikada nisu zlopamtila. Drugim riječima, Strijelcima ideja o prijateljskom odnosu zvuči puno bolje od nikakvog odnosa pa će brzo zaboraviti da je između njih ikada bilo ikakvih problema.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj