Tajna vitke linije Khloe Kardashian

25/12/2015

Morala se riješiti jedne stvari kojom je bila opsjednuta, no očito je od toga imala itekako koristi...

Khloe Kardashian posljednjih mjeseci izgleda bolje no ikad, a njezino tijelo rezultat je nekoliko mjeseci intenzivnih treninga. No iako je smršavjela više od 15 kilograma, tvrdi kako njezin posao još uvijek nije gotov.

Nakon što je mjesecima redovito vježbala, Khloe je nedavno odlučila uvesti dodatne promjene u svoj život i izbaciti iz prehrane mliječne proizvode. Smatra kako je upravo ta promjena ključna jer je otkad je prestala jesti sireve i ostale mliječne proizvode izgubila dodatnih 6 kilograma ne čineći ništa drugo.

Iako nama i sama pomisao na izbacivanje sireva iz života tjera suze na oči, Khloe očito ne nedostaje motivacije. A u intervjuu za 'NewBeauty' otkrila je i kako joj je cijeli proces olakšalo bademovo mlijeko za koje je, prije nego li ga je probala, bila uvjerena da je odvratnog okusa i da će ga mrziti. Kada je odlučila iz prehrane izbaciti mliječne proizvode, dala je šansu bademovom mlijeku koje ju je na kraju oduševilo.

A osim što je, naravno, prezadovoljna fizičkom transformacijom, Khloe je još više oduševljena sveopćom promjenom života nabolje. Zahvaljujući vježbanju i zdravoj prehrani osjeća se bolje emocionalno, zadovoljnija je izgledom svoje kože te se puno bolje osjeća u njoj i u svome tijelu. Sada je, kaže, puno spremnija odvažiti se na mnoge stilske rizike na koje se do sada nije usudila te kaže kako napokon živi punim plućima.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj