Što radi Britney za tijelo poput njenog?

23/01/2017

Hej, pa Britney je napisala i našu himnu za teretanu: „You want a hot body? You better work, b*tch.“

Britney je prošla kroz sve i o tome se nije bojala pjevati, no ne postoji gotovo nijedno tijelo kojemu zavidimo jednako kao i njenom.


I, iako je lako reći da je tajna u dobrim genima, Britney ulazi u drugu polovicu 30-ih i ovakvo tijelo zahtjeva puno više od dobrog metabolizma. Pa, kako joj uspijeva?


1. Ostaje gipka

Stretching in the morning keeps me motivated 

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Dovoljan je samo jedan pogled na njezin Instagram profil i znat ćete da Britney ne nedostaje aktivnosti. Istezanje ujutro pomaže ju da ostane rastezljiva i gipka, a Britney je za Shape rekla kako u svom tjednu nastoji odraditi dva 90-minutna treninga joge.


2. Ne boji se utega!

Such a great shoot with @david_roemer

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Dok je u LA-u, Britney dio vremena provodi u Drenched Fitness teretani gdje radi kombinaciju podizanja utega i sprintova. Naravno, ona ima i osobne trenere koji ju tjeraju da odradi još malo više onda kad se osjeća kao da ne može izdržati ni sekundu više.


3. Za svoje se tijelo oslanja na tri kritična pokreta

Wow Larry! Very impressed.

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Trbušnjaci, čučnjevi i sklekovi. Dok se mi mučimo napraviti jedan, Britney ih može napraviti čak 30, a to je demonstrirala i u videu.


4. Uvijek je u pokretu

Nothing like hiking to refocus your energy. Can't wait to get back to Vegas this week!

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Britney se rijetko drži samo jednog treninga. Osim joge, koju nastoji ne izostavljati, Britney izvodi i „košarkaške skokove“, hodanje unatrag, balansiranje na jednoj nozi i bicikliranje. Sve jednostavni, ali vrlo efektivni treninzi.


5. Ne uskraćuje si ništa

Goooood morning! 

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Nutricionisti tvrde kako si nikad ne bi trebali uskraćivati povremenu slasticu i čini se da se te mantre drži i Britney. Ona obožava sushi i prženice i, baš poput nas, uživa u povremenom „cheat“ danu. Uz to, njezina je omiljena hrana sve samo ne zdrava: „Tacosi, pizza i sladoled“, kaže Britney.


6. Ne zaboravlja ni na trbušnjake

Another great day!

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Rekli smo da voli trbušnjake? Ona ih radi čak 500 dnevno, a ponekad i 1000! I tu priča ne staje. Osim trbušnjaka, Britney s trenerom izvodi niz drugih vježbi koji njezin trbuh ostavljaju bez trunke sala.


7. Jede, ali svjesno

After Cheesecake Factory you do this... Treadmill and weights 

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on


Nakon posjeta Cheesecake Factoryju, restoranu čiji obroci znaju nositi po čak 2370 kalorija (bez pića, predjela, pa čak ni slavnih torti od sira), Britney odrađuje trening brzog hodanja s utezima. Možda neće skinuti 2000 kalorija, ali svakako bolje od horizontalnog položaja uz TV. Znate, ono što bi mi inače napravili nakon takvog obroka.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj