Selfie fotografije kao pomoć u mršavljenju

02/01/2014

Nakon svega, čini se da od selfie fotografija ipak ima neke koristi...

Selfie fotografije, čija je popularnost dosegnula svoj vrhunac sada već prošle 2013. godine, osim što pokazuju koliko netko dobro izgleda, mogu pomoći i pri gubljenju kilograma.

Fotograf Matthew Mullins podijelio je svoje iskustvo gubitka kilograma sa CNN postajom i tom prilikom svijetu obznanio kako mu je mnogo pomoglo slikanje samog sebe. Tvrdi da su ga selfie fotografije držale iskrenim i motiviranim i da je imao puno više samopouzdanja i energije te da se upravo zavaljujući ovim fotografijama počeo osjećati ugodno u svojoj koži.

Praćenje osobnog napretka u procesu gubljenja kilograma putem selfie fotografija podiže samopouzdanje i dobro je za održanje motivacije da se pridržavate svojih ciljeva. Svakodnevno fotografiranje samih sebe tijekom vježbanja i nastojanja skidanja suvišnih kilograma najbolji je način za praćenje vlastitog napretka. Ovim putem doslovno možete pratiti napredak i promjene iz dana u dan, a vidljive promjene, koliko god malene bile, djeluju motivirajuće čim su primjetne. One vas tjeraju da natavite!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj