Potražite Men's Health knjigu Do mišića bez utega na svim kioscima

22/10/2015

Pas vam je pojeo novčanik i utege, pa nemate gdje i čime trenirati? Događa se... Ali, hrvatsko izdanje Men's Healtha ima rješenje za vas! Skoknite do kioska i nabavite knjigu Do mišića bez utega– jedini rekvizit koji će vam trebati da biste izgradili tijelo kakvo zaslužujete!

Rekvizit koji nam je pri ruci i kojim možemo napraviti nevjerojatne rezultate jest naše vlastito tijelo. Pogledajte samo vrhunske gimnastičare koliko su snažni, kako izgledaju i kakve sve vježbe mogu izvoditi. Njima je glavni otpor kojim vježbaju vlastito tijelo. To dovodi do poboljšanja odnosa jakosti prema vlastitoj tjelesnoj težini. Ako gledamo kombinaciju jakosti, snage, dobro izgrađenog tijela, koordinacije, ravnoteže, fleksibilnosti, mobilnosti, eksplozivnosti, preciznosti, agilnosti i okrtenosti, tada gimnastičari spadaju u sam sportski vrh.

Vježbe koje gimnastičari rade funkcioniraju za svakoga tako da prosječan rekreativac može imati velike koristi od njih. Većina vježbi vlastitim tijelom može se lako izvesti i naučiti. Da ne lutate okolo i tražite vježbe za pojedine dijelove tijela te se opterećujete time kako to ubaciti u program treninga, Men's Health i Marino Bašić, vlasnik fitness centara Basic Gym One i Id Est Cross Fit te trener u American Top Team-u Zagreb, napravili su kratku „enciklopediju“ vježbi s uputama što i kako. Knjiga je namijenjena rekreativcima, kondicijskim i fitness trenerima te profesionalnim sportašima.

Izgradite savršeno tijelo koristeći se isključivo vlastitom težinom i otkrijte 200 najboljih bodyweight vježbi na 164 stranice Men's Health knjige Bez mišića do utega powered by GAZ! Potražite na svim kioscima od 21. listopada 2015. godine po cijeni od 39,90 kuna! 

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj