Otvoren novi Nike Store u Arena Centru

29/02/2016

25.02.2016. otvoren je renovirani Nike Store na već dobro poznatoj lokaciji u Arena Centru. Potpuno nov i moderan prostor oduševit će svakog kupca, a prostrana i čista fronta namamit će unutra sve znatiželjne poglede. Jednostavan i pomalo industrijski štih, odlike su novouređenog prostora.

Novi Nike Store pravo je mjesto za sve sportaše profesionalce, koji će pronaći najbolje komade odjeće i obuće specijalno razvijenih za individualne i grupne sportove kao što je npr. trčanje, čiji je asortiman posebno zastupljen u novouređenoj prodavaonici. Trening linija zadovoljit će i najzahtjevnije kupce, jer nova kolekcija pruža svu potrebnu potporu, udobnost i stil, da bi se odradio dobar i kvalitetan trening.

Sportswear kolekcija nezaobilazan je dio svih koji vole biti u korak s modnim trendovima; Nike store Arena pravo je mjesto za sve modne znalce.

Novost u Nike Store Arena, ali i na širem području Hrvatske je Treademill – traka za trčanje. Od sada imate mogućnost saznati kakvo je vaše stopalo te koja tenisica je baš za vas. Naše ljubazno osoblje reći će vam sve potrebne informacije te vas savjetovati prilikom kupnje tenisica. Ova usluga posebno je dobra za trkače, postojeće i buduće, koji mogu na licu mjesta isprobati model te vidjeti koji im bolje odgovara prilikom trčanja.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj