Promo

Hladno vam je? Zagrijte se uz vruće korake sambe pod palicom Anny Alves

13/10/2016

Ako ste, poput nas, šokirani iznenadnom hladnoćom koju su nam donijeli jesenski dani i pomalo vam je žao što ste s veseljem iščekivali završetak ljeta, dopustite da vas uvedemo u plesni korak koji će vas u trenutku zagrijati, vratiti vam osmijeh na lice te vas obgrliti seksi brazilskom energijom.

Oduvijek ste zavidjeli vitkim i prekrasnim tijelima brazilskih plesačica, jedinstvenoj atmosferi i šarenim karnevalima, popraćenim vrućim južnoameričkim ritmovima uz koje ljeto nikad ne završava?

Dašak istinske brazilske energije došao je i kod nas, pa i sa sigurnošću možemo reći kako održavati vitku liniju i dobro raspoloženje u tmurnim jesenskim danima nikad nije bilo lakše. Sve to polazi za rukom veseloj instruktorici Anny Alves koja u posljednjih nekoliko tjedana zabavnim satovima sambe oduševljava i brojne Hrvatice.

d

Anny, koja je rođena u Salvadoru, samoj kolijevci sambe, vjeruje ovu aktivnost koja, osim na tijelo, u velikoj mjeri djeluje i na naš um: „U sambi se doista uživa cijelim bićem. Osim brojnih koristi za organizam samba oslobađa hormon sreće serotonin i adrenalin te potiče pozitivne emocije. Kada i vi zaplešete, znam da ćete također osjetiti čaroliju sambe!“

Dd

Pa, ako tmurne jesenske dane želite obojiti u žarke boje brazilskih karnevala i sami se okušati u školi sambe koja uskoro otvara svoja vrata, upise možete obaviti online, a sve informacije o cijenama i terminima možete saznati na internetskoj stranici www. samba.hr.

Cosmopolitan.hr

Novo