Dosta vam je masnih naslaga na trbuhu? Mi znamo kako ih se riješiti!

28/11/2017

Ok, znamo da će to biti teško sada u sezoni francuske salate, ali jednom kada se odlučite na to, evo što vam je činiti...

1. Što češće jedite borovnice. Borovnice imaju čarobne moći. Ne vjerujete?! Ni mi nismo dok nismo saznali da, osim što su zdrave za imunitet, pomažu i pri uklanjanju masnih naslaga nagomilanih na području trbuha. Spremajte ih na sve načine, a ako ih dodate u malomasni jogurt sa žitaricama, imat ćete savršen doručak.

2. Isprobajte cycling.O bicikliranju u zatvorenom prostoru smo već bezbroj puta pisali. Ali moramo opet ponoviti da je cycling jedan od najboljih načina da se riješite masnih jastučića oko struka.

3. Mijenjajte tempo vježbanja. Obično i isprazno trčanje neće pokazati neke brze rezultate pa je bolje da trčite u intervalima. Takvo trčanje pomoći će u skidanju šlaufića oko trbuha (dokazano). Recimo, ako trčite oko stadiona, ravni dio staze sprintajte, a u oblim dijelovima brzo hodajte. Sami odredite intervale i brzinu, no pazite da se ne štedite previše.

4. Trbušnjaci i čučnjevi. Pa još malo trbušnjaka i čučnjeva. Osim trčanja i bicikliranja, najbolja preporuka je da vježbate trbušnjake, ali i vježbe za stražnji dio tijela (donji dio leđa i guza). Vježbanjem tih vježbi postići ćete mršaviji i zategnutiji oblik tijela. Ne preskačite nakon trbušnjaka vježbe za stražnji dio.


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj