Što vaše Instagram “Like” navike govore o vama

24/04/2020

Vrijedi za sve osim za vas, tihi promatrači. Vi očito nemate dušu.

1. Doživljavate samo one fotke koje vam se doista sviđaju...

Kako retro od vas! Pripadate rijetkoj vrsti onih koji doista i ignoriraju online rasprodaju kad kažu da im ništa ne treba, čak i ako su cijene snižene za 70 posto. Vaša je samokontrola zapanjujuća i, iskreno, malo uznemirujuća.

2. Slučajno ste stisnuli “Like”,

a zatim odmah požalili svoju odluku... Uklanjanje tog malog crvenog srca neupitno je hrabar čin. Ipak, pravit ćemo se da vas ne poznajemo kad u restoranu budete tražili voditelja smjene zbog zalutalih rajčica u svojoj salati. Alergija na hranu? Kako da ne.

3. Odbijate stisnuti “Like” na objave s 500 ili više lajkova...

Što se vas tiče, ova trendseterica koju poznajete s faksa i bez vas ima dovoljno velike brojke. Osim toga, vaša je omiljena aktivnost mrziti sve pjesme koje stalno ponavljaju na radiju. S druge strane, nikad se nećete zasititi fotki francuskih buldoga i fotogeničnih hladnih napitaka.

4. Bez imalo razmišljanja lajkate svake objave...

Instagram je za vas vježba za mišićnu memoriju. Uvijek ste tu kad nekome zatreba dodatni Like iako i dalje neodlučni kada je u pitanju odjeća ili pizza koju naručujete.

5. Lajkate sve fotke unatrag nekoliko tjedana…

Ultimativni potez s kojim svima želite dati do znanja da nemate vremena visiti na društvenim mrežama baš svaki dan. Vaša druga supermoć? Uživati u obroku čim dođe na stol bez imalo potrebe da ga prije toga uslikate za svoje pratitelje.

6. Vaš je Like rezerviran samo za seksi fotke...

Nagađamo: Vaša se prva “veza” odvijala još u četvrtom razredu, a vaš je jedini idol Samantha Jones. Instagram je vaša savršena ideja dating aplikacije, a vaš Like sve što je potrebno prije nego zaronite u vruće dopisivanje u privatnim porukama. Iskreno, suptilnost više ionako nije u modi.

NAŠI STRUČNJACI

Pa… to smo i dalje samo mi, vaše omiljene cure iz Cosmo redakcije. Ipak, 99,9 posto garantiramo kako su ove informacije poprilično precizne.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj