Što vaš desktop govori o vama

08/01/2020

Jedan pogled na vaš ekran govori više od tisuću riječi...

Svaki dan nova fotka    

 

Svaki put kada pogledamo vaš ekran, imate novu pozadinu (ili screen saver). Ajmo se igrati pogađanja - mrzite rutinu i sve vam brzo dosadi. U prijevodu - radite što poželite, pa ste i ona četiri dejta na Tinderu prebacili na sljedeći tjedan.

Bez fotke. Štednja!

 

Hej, najzaposle-nija osobo u svemiru!  Možda bismo i rekli nešto o vašem životu, ali bojimo se da biste organizirali prosvjed protiv nas baš kao što prigovarate svima na poslu što koriste plastične slamke. Da, vi nemate - vremena na bacanje.

Sve kao po špagi

Da se vas pita, nema ljepše stvari od toga kada vidite sve te ikone poredane kao po špagi. Kladimo se da ste savršeni u organizaciji posla i da znate kako delegirati zadatke. Uostalom, vaš je moto - raditi pametnije, a ne teže, zar ne?

Kreativni kaos

 

Svaki put kada IT‑jevac dođe do vašeg ekrana, dobije lagani napadaj pa-nike. No vi se sjaj-no snalazite u toj zbrci fotki, dokumenata i klipova. Nije čudno što uvijek na sniženjima nađete nešto super stylish. U budućnosti vidimo tonu seksi mailova i litre tekile.

Sve u mapicama

 

Jedno je sigurno - vi ste tip koji baš sve voli držati pod ključićem. A to znači da jaaako držite do privatnosti. U prijevodu - nema privatnih fotki na Instagramu, fejsu, Snapchatu. Šmrc, žao nam je, ali morat ćete pročitati naš članak “Kako uhoditi neuhvatljive”... 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj