Zašto Blizanci otkazuju dejtove u zadnji trenutak?

24/10/2019

Bok Aliza, pravu malu vječnost sviđa mi se jedan Blizanac. Pozorno prati sve moje Instagram Storyje, lajka i komentira moje postove, ali svaki naš dogovor za druženje rezultira time da ga u zadnji tren otkaže. Misliš li da bi se trebala nastaviti truditi ili je vrijeme da ljubav potražim negdje drugdje?
Unaprijed hvala,
Zbunjeni Jarac

Dragi Zbunjeni Jarče,

čini se da ovdje imamo pravu malu astrološku zagone-tku. Rekla bih čak i “astronetku”, ako nemaš ništa protiv. Tvojim znakom vlada Saturn, planet koji vlada lekcijama i odgovornostima. Zbog toga možemo reći da si rođena u znaku koji dobro poznaje naporan rad. (Michelle Obama je Jarac, a to govori puno.) Tvoja je energija velika. Uvijek imaš što raditi i nikad se ne prestaješ truditi u ostvarenju svojih ambicioznih ciljeva. Tvoje je vrijeme dragocjeno, a energiju trošiš isključivo na one stvari (ili, u tvom slučaju, ljude) do kojih ti je doista stalo. Upravo zato je u tvom svijetu pokazivanje interesa (gledanje Storyja, komentiranje postova i sl.) itekako ozbiljno. Problem je u tome što ne razmišljaju svi na isti način. Posebno ne Blizanci. Blizanci se obožavaju name-tati (Donald Trump i Kanye West su Blizanci, tako da znaš da mislim ozbiljno). Njihovim znakom vlada Merkur, planet komunikacije, što znači da obožavaju istraživati nove odnose, u tvom slučaju - lajkanjem fotki. 

Budući da je njihov simbol par blizanaca, ljudi vole misliti da im je dvoličnost glavna karakteristika, no to nije uvijek slučaj. Taj simbol zapravo predstavlja njihovu znatiželju i broj-ne interese. Drugim riječima, gotovo ih je nemoguće navesti na to da se fokusiraju samo na jedno pa im obvezivanje baš i nije napeto.

A sad dio koji te doista zanima - evo što moraš učiniti kao bi doznala jesi li mu doista zapela za oko (ili, u njegovu slučaju, bolje reći prst). Ako vaš sljedeći dogovor ne rezultira otkazivanjem, to je odličan znak, ali ako se njegova najromantičnija gesta zadrži na “zaljubljenim” emojijima, bojim se da je vaša veza osuđena na propast. Iskreno, nikome ne treba veza u kojoj si primorana dati 90 posto na njegovih 10. Hvala, sljedeći! 

Do mjeseca i natrag,

xx Aliza

@AlizaKelly

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj