Vaš vrući horoskop za studeni

03/11/2017

Kako će se provesti slavljenici Škorpioni, a kako ostali znakovi?

Škorpion
23. 10. – 21. 11.


Samopouzdanje vam je na vrhuncu zahvaljujući Jupiteru u vašem znaku. Vaš sretni planet ujedinit će se 13. studenoga s Venerom, što će vam donijeti obilje lijepih stvari, poput dodatne pažnje vašega dragog. Iskoristite bistrinu koju vam donosi mladi Mjesec 18. studenoga i razmislite o snovima vezanim uz budućnost jer je trenutačno za to iznimno pogodan trenutak. VAŠA GODINA Cijele ćete godine ubirati plodove zahvaljujući povoljnom položaju zvijezda. Usredotočite se na posao tijekom jeseni te na ljubav tijekom proljeća, a u svemu postignutom uživajte tijekom ljeta kada će vaša zvijezda zasjati punim sjajem.

Strijelac
22. 11. – 21. 12.

Sunce u vaš znak ulazi 21. studenoga, a to će vam ubrizgati golemu injekciju samopouzdanja. Merkur će biti retrogradan u prosincu pa čuvajte energiju i budite jasni kada su u pitanju vaše želje - možda ćete se morati boriti za njih. FRAJER STRIJELAC: Sada je pravo vrijeme da mu čuvaš leđa, a možda ih čak i protrljaš u znak podrške jer mu treba tvoja pomoć da donese važnu odluku.

Jarac
22. 12. – 20. 1.

Društvo vam je prioritet, ali otvorite srce i oči za nešto više, posebno nakon 4. studenoga kada će puni Mjesec ući u vaše polje ljubavi. Ozbiljno se posvetite sebi oko 21. studenoga. Vruća kupka, svijeće i možda zabava udvoje itekako će vam koristiti. FRAJER JARAC: Možda je vaš dragi super zaposlen, ali pripremite mu neko iznenađenje i zaboravit će na sve te biti samo vaš.

Vodenjak
21. 1. – 18. 2.

Vrijeme je za zlatne zvjezdice na poslu. Venera koja nosi obilje i Jupiter koji nosi sreću susrest će se u vašem polju uspjeha 13. studenoga, što je izvrsna prilika da pokušate pridobiti šefa da malo više igra za vaš tim. Oko 25. studenoga žudjet ćete za prijateljicama pa planirajte druženje. FRAJER VODE-NJAK: Koliko god posla imao, poželite li seksi vrijeme, rado će se pokloniti svojoj božici.

Ribe
19. 2. – 20. 3.

Upregnite samopouzdanje 16. studenoga jer je idealno vrijeme da napravite prvi korak i date mu do znanja da vam se sviđa. Vjerujte u sebe i nakon 19. studenoga, kada biste mogli imati novčanih teškoća. Bez brige, radit ćete punom parom pa problemi neće biti duga vijeka. FRAJER RIBE: Obuzela ga je želja za puto­vanjem. Zaboravite sve i pobjegnite nekamo za vikend. Ludi provod vrišti vaše ime!

Ovan
21. 3. – 20. 4.

Ovaj bi vam mjesec mogao donijeti poprilično intenzivne trenutke. Vaš vladar, moćni Mars, smjestio se u polju odnosa pa biste mogli biti dovedeni u situaciju da na poslu morate postaviti teška pitanja. Nakon 19. studenoga znat ćete sve potrebno za donošenje naj­bolje odluke. FRAJER OVAN: Ne dopustite da vas iz takta izbace njegove promjene raspoloženja. Recite mu što vas muči.

Bik
21. 4. – 21. 5.

Pozdrav, ljubavnici! Puni Mjesec će 4. studenoga zapaliti vaš ubojiti šarm. Stvari će doći do usijanja 13. stude­no­ga, kad će se Venera ujediniti s Jupiterom, planetom sreće. Iskoristite to i ulovite sve što trebate i želite na po­slu, plesnom podiju i pod plahtama. FRAJER BIK: Nje­mu se sve svodi na to da vas impresionira. Što učiniti? Uživajte dok vam prostire crveni tepih pod nogama.

Blizanci
22. 5. – 21. 6.

Vrijeme je da proučite sve zadatke i suočite se s onim što je pred vama. Intuicija će vam biti na vrhuncu oko 4. stude­no­ga. Vjerujte joj i potrudite se ispraviti sve što se ne čini ispravnim. Merkur se seli u vaše polje odnosa 5. stude­no­ga pa ćete pronaći prave riječi za rješavanje svega što vam je na umu. FRAJER BLIZANci: Uvažite njegove zdravstvene ciljeve i zajedno se oznojite vježbajući jogu.

Rak
22. 6. – 22. 7.

Romantika vam dolazi ususret, posebice 7. studenoga kad se Venera seli u polje prave ljubavi. Ako ste singl, prihvatite pokušaje prijatelja da vam namjeste nekoga. Ako ste u vezi, oko 19. studenoga bi vam moglo postati jasno da je to doista to. Posao će biti u fokusu potkraj mjeseca. FRAJER RAK: Njemu je do maže­nja, zagrljaja i poljubaca. Pre­tvorite to u vrijeme kada će iskre frcati na sve strane.

Lav
23. 7. – 22. 8.

Svakako iskoristite priliku i zablistajte na poslu 4. stude­noga. Nakon toga usredo­to­čite se na privatno i savijanje gnijezda. To može značiti preuređenje doma, veliko pospremanje ili jednostavno okupljanje dragih ljudi na večeri. Savršen datum za takvo druženje je 13. stude­noga. FRAJER LAV: Vrijeme će najradije provoditi s vama na kauču, pod dekicom. Pidžama party za dvoje?

Djevica
23. 8. – 22. 9.

Jeste li ikada bili toliko zau­ze­ti? Ostanite organizirani u ovom burnom mjesecu i sve odradite profesionalno. Nakon 21. studenoga obitelj bi mogla mnogo očeki­vati od vas. Bu­­di­te str­pljivi i pažljivo birajte riječi. Mer­kur će vam pomoći da ne povrijedite ničije osjećaje. FRAJER DJEVICA: On je preplavljen osjećajima na najgori mogući način. Kad čuje da vam je dosta, poželjet će dovesti svoj život u red.

Vaga
23. 9. – 22. 10.

Samopouzdani Mars je u va­š­em znaku i izvlači najbolje iz vas. Bez straha tražite ono što vam pripada. Bu­di­te oprezni kad je riječ o ljubavi, posebno oko 11. studenoga. Potkraj mjeseca kalendar će vam biti pun društvenih događa­nja, a s novim prijateljima rado ćete uživati nakon 25. studenoga. FRAJER VAGA: Njegove su ambicije na vrh­uncu. Odradite maratonski razgovor i provje­rite dijelite li iste snove.

Foto: Shutterstock

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj