Vaš travanjski horoskop!

20/04/2020

Tko će ovaj mjesec ljubiti, a tko od tuge i dosade tuliti...

Ovan

Sljedećih nekoliko tjedana vaš će se kalendar šareniti brojnim obavezama, zabavama, ali i vrućim spojevima. No, kad 19. travnja uđemo u sezonu Bika, vaš će se fokus u potpunosti svesti na red, rad i disciplinu. Ne brinite, sve će se to pokazati na vašem bankovnom računu.

Bik

Vrijeme za život? Nepostojeće. Trenutno ste u potpunosti fokusirani na posao i obavljanje poslova u zadanom roku. Ipak, budite jaki - sezona Bika 19.4. donosi vam značajnu povišicu uz koju ćete lakše izaći iz svoje rutine i konačno početi uživati u životu.

Blizanci

U vaš znak 3.travnja ulazi ljupka Venera što znači i više nego pozitivne vijesti za vaš društveni život. Drugim riječima, slijedi vedro i sunčano astro vrijeme za zabavu, a na vama je da ga dobro i kvalitetno iskoristite prije nego vas sustigne uspavana sezona Bika.

Rak

Drage Račice, skrivate li se ovih dana u svojoj školjci i više nego obično? Sezona Ovna tjera vas da se usredotočite na posao tijekom radnog vremena, ali i spavanje u svakom slobodnom trenutku. Ipak, stvari se mijenjaju 19. travnja kad posao stavljate u drugi plan i svu svoju pažnju posvetite onima koji su vam najvažniji.

Lav

S Venerom u Blizancima tijekom cijelog mjeseca, čini se kako vaš život ne može biti bolji. Večeri su ispunjene, grupni razgovori nikad bolji, a vaše veze nikad čvršće. Vaše su misli u potpunosti fokusirane na uživanje u svakom mogućem trenutku, a to osjećaju i svi oko vas.

Djevica

Tako nam je žao, ali povrh svi tih obaveza koje vas zatrpavaju, čini se kako se s njima nosite i uz poprilično žestoku reakciju na sezonu alergija (da, i to smo dočekali). Ne odustajte! Sezona Bika 19. travnja donosi i više nego potreban bijeg u nešto bolje.

Vaga

Ovog mjeseca okruženi ste seksi frajerima i vrućim porukama, a možda i nečim puno ozbiljnijim (vidimo li mi to prsten??). Pokušajte se oduprijeti mislima o upoznavanju nekog boljeg - ljubav vašeg života možda je upravo ona osoba koja vas ovih dana drži za ruku.

Škorpion

Slijedi vam duboka povezanost s nekim s kime ćete se konačno usuditi biti otvoreni. Riječ je o intimnoj vezi koja će vam značiti puno više od onoga što se događa u spavaćoj sobi. Vrijeme je da se riješite straha od ranjivosti i konačno u potpunosti prepustite svojim osjećajima.

Strijelac

Ovog vas travnja okružuju pozitivne vibracije i to zahvaljujući pogodnoj sezoni Ovna. Kao i obično, slijedi vrtlog zabave sve do 19. kada je vrijeme za naglo kočenje.Znamo da joj se ne veselite, ali sezona Bika ponovno vas vraća u rutinu “kuća-posao”.

Jarac

Ovog je mjeseca vaš najveći fokus vaš posao - pa, bar nešto veći nego što je on to inače. Ne brinite, nije to ništa što ne možete podnijeti, a posebno kad znate da vas na kraju tunela očekuje velika nagrada: za neke u obliku povišice, a druge u obliku nove uredske romanse.

Vodenjak

Moglo bi se reći kako je već mjesec podijeljen u dva dijela: prva polovica fokusira se oko ljubavi, seksa i zabave, pa se pobrinite da ju iskoristite do maksimuma. Druga polovica…. I ne baš tako uzbudljiva osim ako je vaša ideja zabave kućni odmor. Možda je najbolje da na to gledate upravo tako - kao vaše vrijeme za odmor i oporavak.

Ribe

Prvi dani travnja zatekli su vas na ne baš najbolji način i osjećate se totalno “meh”? Srećom, sezona Bika 19. travnja vrijeme je za buđenje! Vrijeme je to u kojemu ćete se osjećati kao da ste se ponovno rodili, a život konačno udisati punim plućima. Izdržite još malo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj