Vaš stan kao vaša osobna čarobna svjetiljka

05/06/2020

A sada na onaj najzanimljiviji dio: manifestacija putem nekoliko strateški postavljenih podsjetnika. Prvo i osnovno, odredite što je to što “doista” želite, a onda se pripremite za izgradnju oltara… ili dva. Za vašu informaciju, moja se praksa bazira na Jyotishu odnosno Vedskoj astrologiji. Riječ je o tradicionalnom hinduističkom sustavu astrologije.

Želite li se potpuno opustiti? Napravite oltar za Ganeshu, božansko biće koje donosi blagoslov sreće. Za najbolji učinak nabavite njezin minijaturni kip, ali se za početak možemo zadovoljiti i njezinom fotografijom.

GDJE?

Sjeveroistočni kut vašeg doma odnosno ureda.

KAKO?

Zapalite svijeću, poklonite joj nešto (to može biti bilo što od slatkiša do same svijeće), a zatim sjednite za svoj oltar i tiho kontemplirajte. Kada osjetite da je vrijeme, zamolite Ganeshu za ostvaranje vaših želja i pobrinite se da budete specifični po pitanju onoga što tražite. Naprimjer: “Želim da moja finalna prezentacija u petak rezultira promaknućem”.

KADA?

Svaki dan ili samo srijedom.

Želite postići višu razinu u vašoj trenutnoj vezi? U ovom slučaju sa sigurnošću možete očekivati stajanje pred oltarom, bar onim kojeg ste sami napravili i to u čast svom partneru. Ukrasite ga vašim zajedničkim fotografijama kao i bilo kakvim predmetima koji nose određeno značenje za vašu vezu. Osim toga, na oltar položite kip odnosno fotografiju Venere, božice ljubavi.

GDJE?

Uz jugoistočni zid vaše spavaće sobe.

KAKO?

Božici ponudite svježe ubrano cvijeće, ružin kvarc i med, a zatim zapalite svijeću te svoje romantične misli usmjerite prema božici u obliku meditacije.

KADA?

Petkom.

Želite pronaći srodnu dušu? Dobre vijesti! I za to se možete obratiti svemiru.

GDJE?

U vašoj spavaćoj sobi.

KAKO?

Jednostavno je: pospremite svoju sobu. Da, to je stvarno sve što trebate učiniti! Dakle, namjestite krevet, pokupite grudnjake s poda i bacite papiriće od žvakača. Ne, mi nismo vaša mama, ali ponašate li se kao da bi vaš dragi svaki čas mogao banuti na ulazna vrata, svemiru šaljete poruku da ste spremni da se to doista i dogodi. Zato, ako ga već nemate, bilo bi vrijeme da nabavite krevet u kojemu može spavati dvoje ljudi.

KADA?

Svakodnevno.

Želite više novaca na vašem bankovnom računu? Napravite oltar koji će vrištati *obilje*. Primjeri: skupa ukrasna biljka, vrijedne kovanice, kristali pa čak i čiste novčanice.

GDJE?

Sjeverni zid vašeg doma ili ureda.

KAKO?

Zapalite mirisni štapić s aromom od sandalovine. Kao “ponudu” oltaru položite ružičaste ruže ili lopoč. Zatim sjednite i meditirajte.

KADA?

Petkom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj