Vaš seksualni život prema horoskopskom znaku

09/07/2015

Uživajte u seksualnim fantazijama. Začinite svoj ljubavni život novim pozama i otkrijte koja Vas najviše privlači.

Recite svome partneru o čemu potajno sanjate. Ugodite svome tijelu..

Ovan
Ovan svaki puta seksu dodaje novi značaj. Ima energije za cijelu noć. Pale ga neobične poze i eksperimentiranje sa seksualnim pomagalima. Vole kada žena sjedi na krevetu, a muškarac dominira. Ovan traži erotiku, uzbuđenje i vatrene dodire.

Bik
Bitna im je predigra. To može izluditi njihove nestrpljive partnerice. Seks im pruža bijeg od stvarnosti, predstavlja romantiku, približavanje s djevojkom i senzualne poljupce. Bikovi vole dugačak, nježan seks. Oni su vjerni, ljubomorni, trude se ugoditi drugoj osobi.

Blizanac
Vrh uzbuđenja mu je oralni seks. Blizanci su kraljevi maštarija i majstori flerta. Protive se dugim vezama u kojima im partnerica ne pruža dovoljno seksualnog zadovoljstva. U seksu žele zadovoljiti svoje potrebe bez razmišljanja o tuđim željama. Zainteresirani su za moćne žene koje su u financijski boljoj situaciji od njih samih. Ljubavni čin promatraju isključivo kao zadovoljenje fizičkih potreba.

Rak
Rak voli brinuti o svojoj odabranici. Neprestano grli svoju bolju polovicu, piše joj ljubavne poruke, osvaja šarmom i senzualnošću. Sviđaju mu se zabavne i direktne osobe koje ne kalkuliraju. Emotivan je pa će ženine potrebe staviti ispred vlastitih. Brižan je. Želi sreću sklad i zadovoljstvo unutar odnosa.

Lav
Lav zna osvajati plijen. Vješt je u seksualnom komuniciranju. Cilj mu je da ga drugi obožavaju i dive mu se. Ima mnogo obožavateljica koje bi sve napravile da ih nauči nekim trikovima u krevetu. Iako je popularan, kada nađe dobru djevojku, neće je iznevjeriti niti zamijeniti novom. Kada dođe u ozbiljniji period života, postane odgovaran i usmjeren na uspjeh. U seksu nikada ne zakaže. Spavaća soba uvijek će mu biti najdraži dio stana.

Djevica
Muške i ženske djevice nimalo se ne razlikuju u seksu. Vole kupku, donji veš, razmaze svoje tijelo, žive luksuznim načinom života. Partnera iznenade šampanjcem i svijećicama. Djevice se dosta potrude, ali im ne ide kada je strast u pitanju. Bez obzira na ljepotu i trud, nedostaje im provokacije. Erogene zone nalaze im se u području trbuha. Teško će pristati na grubi seks.

Vaga
U javnosti se prikazuju mirnima, pristojnima i suzdržanima. Njihov prvi dojam zaista može zavarati. Kada stupite u seks, shvatit ćete da je to divlje iskustvo bez ograničenja. Muškarci su uvjerljivi, vole šlatanje za guzu i masiranje leđa. Svojim laskanjem imju naviku dobiti sve što zažele. Nemaju omiljenu seks pozu, ali su neumorni i pohotni. Ne smeta ih da budu uhvaćeni na dijelu. Vage uistinu znaju uživati, kako u životu, tako i u seksu.

Škorpion
Škorpioni su komplicirani. Osjećaju se iznevjerenima ukoliko samo pogledate drugu osobu. Zaštitnički su nastrojeni. Kada se zaljube izgube glavu pa su za tu osobu spremni učiniti baš sve. Škorpione odlikuje spremnost na nove izazove, ali da ih dijeli s istom partnericom.

Strijelac
Sviđaju mu se nasmijane, samouvjerene žene koje znaju što žele. Voli da njime netko dominira. Mijenja lokacije na kojima isprobava seks bez srama. Ne robuje pravilima. Strijelca pali kada misli da Vas ne može imati. Za njega se ponekad trebate držati ponosno i suzdržano.

Vodenjak
Vodenjak uvijek povezuje seks i osjećaje. Znatiželjan je pa će i u seksu eksperimentirati. Tokom vođenja ljubavi smišlja nadimke, a na pamet mu padaju kreativne ideje. Očekuje iznenađenja, romantične večere, a mrzi rituale i dosadnu svakodnevicu. Kontakte sklapa u neobičnim uvjetima te nema predrasude prema različitim tipovima ljudi.

Riba
Ribe daju sve od sebe da usreće svog partnera. Na poslu i u privatnom životu znaju biti sramežljivi, nedorečni, šutljivi, no taj gard se mijenja ulaskom u spavaonicu. Ribe obožavaju masiranje stopala i tepanja na uho. Vole seksi igrice i trude se kada žele osvojiti osobu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj