Vaš seksi horoskop svibanjski

12/05/2016

Zavirite i doznajte... Čemu ćete se veseliti, a čega se trebate paziti.

Bik

Vrline: Uporni, praktični i pouzdani.
Slabosti: Tvrdoglavi i nepopustljivi.
Erotska privlačnost: Zbog vladarice Venere žene su prirodno putene i strastvene. Osvajaju svojim diskretnim, ali fatalnim šarmom.
Što trebate učiniti u 2016.: Prekrasne ljubavne prilike prate vas do rujna, pa dobro otvorite oči. Druga polovica godine odlična je za sve poslovne i ambiciozne pripadnice ovoga znaka.
Poslovni savjet: Ovo je godina u kojoj ćete napredovati, osobito u kolovozu, rujnu i prosincu. Nemojte biti u pozadini, nametnite se!
Seksualni život: Jupiter vam može donijeti veliku ljubav, a udanim željenu trudnoću. Nova poznanstva očekuju vas tijekom ljetnih mjeseci te u studenome i prosincu.


U slavljeničkome mjesecu:

Ljubav: Razvijajte svoje osjećaje, budite osjetljiviji na potrebe i želje partnera i djece – svojoj ćete obitelji dati novu dimenziju. Samci, s dobrim zvjezdanim utjecajima najbolje što možete učiniti jest odlučiti osvojiti osobu do koje vam je stalo.
Karijera: Znat ćete se nametnuti i istaknuti, a samopouzdanje i želja za djelovanjem poticat će vas na povećane napore. Sretni obrati pomoći će vam da riješite poslovne probleme koji vas opterećuju.
Cosmo savjet: Smjer kojim ste krenuli donosi vam poslovni uspjeh.

Blizanci

Emotivni entuzijazam.
Ljubav: Ići ćete iz krajnosti u krajnost i teško pristajati na polovična rješenja. Očekuje vas porast ljubomore, a taština će biti vaša osjetljiva točka. No nakon 21. svibnja Venera ulazi u vaš znak i donosi osjećajni preporod, a samcima novog partnera.
Karijera: Očekuju vas stresne situacije na području komunikacija i suradnje s drugima. Oko nastalih problema angažirat ćete se previše emotivno pa će to dodatno naglasiti osjećaj nezadovoljstva.
Cosmo savjet: Više mislite na sebe i na to kako da vama bude bolje.

Rak

Poslovno dokazivanje.
Ljubav: Ovo je za vas mjesec obnavljanja strasti, velikih pomirenja i novih početaka. Mogla bi vas kontaktirati osoba koja vas je nedavno povrijedila ili ostavila. Ovaj ćete put vi moći birati birati i određivati smjer svog ljubavnog života.
Karijera: Uočite na vrijeme promjene koje će se događati u vašoj radnoj sredini. Možda ćete se morati više dokazivati kako biste potvrdili svoju stručnost. To će biti idealna prilika da iskažete znanje.
Cosmo savjet: Držite se po strani kada su posrijedi intrige i ogovaranja.

Lav

Postajete samostalniji.
Ljubav: Imate li ozbiljnu vezu, mogli biste osjetiti impuls za odvajanje od roditelja i započinjanje samostalnog život s partnerom. Mnogi će se vašoj odluci čuditi, no samo ćete vi znati da je to odluka vašeg srca i da je baš zbog toga ispravna.
Karijera: Da biste izbjegli neugodnosti koje vam priprema Merkur, zapisujte važne podatke, ne kasnite na posao, pridržavajte se danih obećanja i uredno pohranjujte dokumentaciju.
Cosmo savjet: Promjena frizure ili novi make up bit će dobrodošlo osvježenje.

Djevica

Moguće je putovanje.
Ljubav: Intenzivirat ćete društveni život te se izvrsno slagati s djecom i prijateljima. Ako ste u vezi, mogli biste ispraviti ili zaboraviti neke nedostatke u ljubavnom odnosu. Partner će biti pun inicijative koja će poticati vaše dobro raspoloženje.
Karijera: Osjetit ćete kada treba iskoraknuti prema naprijed, a kada se povući. Češće ćete putovati i družiti se s kolegama. Mogući su premještaj, putovanje, nove dužnosti ili nova poslovna prilika.
Cosmo savjet: Možete postići više nego što mislite.

Vaga

Više ćete izlaziti.
­Ljubav: Naklonjena Venera od 21. svibnja omogućuje vam da sami izaberete ritam i boju svog emotivnog života. Okrenite se vedrijim stranama života, osjetite užitak provoda i noćnih izlazaka. Zaljubljenost koja će vam se dogoditi probudit će vas iz učmalosti.
Karijera: Bliska okolina pružit će vam smjernice za djelovanje, sada još samo trebate vlastitim naporom dovršiti stvari. Bit ćete odlični u komunikaciji i putovanjima, a isto vrijedi i za poslovne susrete, pisanje ili učenje.
Cosmo savjet: Slušajte unutarnji glas jer vas neće iznevjeriti.

Škorpion

Izloženost tračevima.
Ljubav: Trenutačnu krizu shvatite kao ispit svoje snage i zrelosti. Neke ćete stvari morati graditi ispočetka, ali nemojte žaliti truda. Ako je riječ o izlasku iz zamorne veze i priklanjanju novoj osobi, imat ćete dovoljno snage i odvažnosti to napraviti.
Karijera: Pritajite svoje akcije, a ono što morate obaviti, učinite korektno i pošteno. Izražena je mogućnost tračeva i intriga u radnoj sredini pa pazite kome se povjeravate i kome vjerujete.
Cosmo savjet: Budite popustljiviji prema partneru, niste ni vi savršeni.

Strijelac

Budite organizirani.
Ljubav: Klonite se dominacije i svojeglavosti jer se to simpatiji neće svidjeti. Moguće su razne neugodnosti i to baš u prilikama kada biste se htjeli pokazati u najboljem izdanju. Držite se zlatne sredine i ne idite u emotivnu krajnost.
Karijera: Moguće su kadrovske promjene, preinake u načinu rada ili uvođenje nove poslovne politike i uredske opreme. Uredno vodite poslovne knjige, planirajte i ne zapostavljajte važnost vremena i rokova.
Cosmo savjet: Objavite rat štetnim navikama.

Jarac

Poslovni uspjeh.
Ljubav: Znalački ćete se postaviti u svakoj situaciji, riješiti bilo koji nesporazum te svojoj vezi dati novu snagu. Samci, dinamičan društveni život i izlasci otvaraju prilike za nove ljubavi. Neočekivani susret u društvu uzburkat će vaše osjećaje.
Karijera: Svi čiji je posao vezan uz odgoj djece ili podrazumijeva pronalaženje originalnih rješenja bit će zadovoljni postignućima, a intuicija će vas spašavati od neuspjeha. Ambicioznije Jarčice će napredovati.
Cosmo savjet: Istaknite kreativnost, upišite tečaj plesa, crtanja ili aerobika.

Vodenjak

Obiteljske razmirice.
Ljubav: Ako ste nezadovoljni ljubavnim životom, očekuju vas promjene. Prekinut ćete lošu vezu i krenuti dalje. Ako ste u vezi u kojoj postoji razlika u godinama, morat ćete se prilagođavati partnerovim navikama i životnom stilu koji je drukčiji od vašeg.
Karijera: Pazite na financije, novac će vam kliziti kroz prste. Trošit ćete ga na pogrešne stvari i brzopleto procjenjivati vrijednost nekretnina, pokretnina ili poslova. Imat ćete zategnut odnos sa šefom.
Cosmo savjet: Na poslu se svatko brine za sebe, pa tako učinite i vi. 

Ribe

Osvojite simpatiju.
Ljubav: Bit ćete puni optimizma koji će vas nagnati na radikalne promjene, osobito ako ste u vezi koja vas ne ispunjava. Nemojte se ulijeniti i, umjesto da krenete u ljubavnu akciju, čekati da osoba koja vam se sviđa učini prvi korak.
Karijera: Financijska situacija naglo će se poboljšati. Na vrijeme ćete podmiriti dugovanja te više paziti na prihode i rashode. U poslu ćete se isticati zalaganjem i požrtvovnošću.
Cosmo savjet: Ne očekujte da se drugi mijenjaju - mijenjajte sebe!

Ovan

Strastvena ljubav.
Ljubav: Ovo će biti vaši dani za ljubav, osobito ako pred sobom imate neki cilj i poželite nešto promijeniti ili dobiti. Stvari će se odvijati neočekivano i nerijetko vas bacati u neopisivu osjećajnu ekstazu i zadovoljstvo. Mogli biste se jako zaljubiti!
Karijera: Ako ste nešto odgađali, pravo je vrijeme da to obavite i riješite zaostatke. Radno vam je raspoloženje na zavidnoj razini i moći ćete obaviti brojne zadatke. Moguće su dobre financijske vijesti.
Cosmo savjet: Osjetite li impuls za mijenjanje starog načina života – ne ignorirajte ga!

Najbolji ljubavni partneri za Bika

Rak

Dijele istinsku potrebu za sigurnošću, bliskošću i udobnošću te imaju velik  potencijala za građenje veze koja može izdržati test vremena. Oba su znaka tankoćutna i jako empatična te su spremni slušati jedno drugo, ali i skupa prebroditi i najteža iskušenja.

Jarac

Oba znaka dijele veliku potrebu za sigurnom lukom. Jarčeva potreba za uspjehom i zaradom iznimno je privlačna Biku koji žudi za sigurnošću. Iako na prvi pogled ne izgleda tako, Jarčevi su jako romantični i po tome odgovaraju Bikovoj strastvenoj naravi.

Vesna Narat

Novo

Komentiraj