Vaš horoskopski znak ima sestru čak i ako ju vi nemate

20/12/2021

Evo kako je upoznati.

Istina je! Astrološki gledano, “sestre” su znakovni parovi koji dijele isti modalitet i kongenijalni su elementi. Jednostavnijim rječnikom, svaki znak dolazi sa svojim sestrinskim znakom s kojim se jako, jako dobro slaže i nema razloga da ne budete BFF.

Naime, ako se znak vaše BFF slaže s vašim, dobivate nekoga tko vas vidi u pravom svjetlu, ali i gura prema najboljoj verziji sebe. To je frendica koja vam šalje najsočnije tračeve i zove vas kada procjeni da ste se previše umiješali u onu besciljnu Facebook svađu u komentarima. Ona koja vas ne napušta i kada tri puta prekinete s istim frajerom i koja se ne boji reći kako vam onaj novi prirodni dezić baš i ne radi uslugu. Tko je ona? Bez brige, napravili smo sav onaj dosadan tabelarni posao kako vi ne biste morali, a tu su i odgovori.

Bik i Škorpion

Kao dva najtvrdoglavija znaka, vaše svađe traju tjednima, ali to je zato što ste samo vi dostojne jedna druge. Upravo zbog toga, najbolje ste partnerice za naučiti kada je u redu opustiti se i onoj drugoj dopustiti da nakratko preuzme kontrolu.

Rak i Jarac

Rakovi su super emotivni dok su Jarci poznati po svojoj, pa, hladnoći (žao nam je, volimo vas!). Zašto je, onda, ova kombinacija tako dobra? Tu ste kako biste zajedno pronašli svoju zlatnu sredinu: onu u kojoj Jarci neće bježati od svojih osjećaja, a Rakovi naučili stati na loptu i razumjeti svoje.

Djevica i Ribe

Tko je veća podrška od vas dvije? (Nitko.) Savršeno brinete jedna o drugoj, a zajedno za sve oko vas i to svaka na svoj način: Djevica unoseći praktičnost, a Ribe svoje neizostavno čarobno razmišljanje.

Ovan i Vaga

Obje vodite svojim srcem, a ne glavom, ali dok se Vaga uvijek želi družiti, Ovan je čvrst i neovisan. Zajedno jedna drugoj pomažete pronaći željenu ravnotežu.

Lav i Vodenjak

Pripadate najkreativnijim znakovima u horoskopu i međusobno se istom hranite stvarajući prekrasno ulje na platnu, pletene čarape ili aplikacije za dejtanje. Uz to, nemate problem sa spuštanjem jedne druge na zemlju onda kada poletite previsoko.

Blizanci i Strijelac

Hranite se obostranom znatiželjom i ljubavlju za dramom bez obzira na to jeste li kod kuće ili na nekom putovanju. Osim toga, baš su svi ljubomorni na vaše savršene Tik Tok videe!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj