Vaš BDSM horoskop

21/01/2019

Otkrivamo koja bi vam BDSM uloga najviše odgovarala prema horoskopskom znaku

Ovan - Dom / Domme

Skraćeno od "dominant" označava osobu za koju je dogovoreno da je "glavna" u odnosu ili trenutnoj situaciji. Odlučni i samopouzdani ovnovi će uživati u tome da preuzmu kontrolu!

Bik - Master

Master je kao dominator na steroidima. Kao što je logično pretpostaviti jedan Master može imati više sluga (Slave), ali sluga ne može imati više gospodara. Ovakav se dogovor najčešće nastavlja i izvan spavaće sobe. Biku, koji je jako posesivan, ali s druge strane nije dobar u iskušenjima, ovakav bi dogovor bio optimalan.

Blizanci - Nyotaimori / Nantaimori

Ovo je japanska praksa posluživanja sushija na golom tijelu (Nyotaimori ako je riječ o ženi, a Nantaimori ako je muškarac gol). Ništa manje egzotično ne bi zadovoljilo znatiželju blizanaca.

Rak - Sub

Submisivnost, posebno u seksualnom smislu, odgovara nesigurnim rakovima. Njihova urođena darežljivost i nesebičnost samo su bonus kvalitete, koje smještaju rakove među najbolje "davatelje" u svijetu seksualnog zadovoljstva.

Lav - Switch

Vjerojatno će vas iznenaditi, iako ne bi trebalo, da lavovi vole biti i submisivni i dominantni. Switch znači da se partneri izmjenjuju u tome tko je dominantan tko submisivan. Lavovima odgovara biti Sub, ali ako Dom nije dovoljno agresivan, preuzet će stvar u svoje ruke.

B-pBZ7iWkAApBnQ

Djevica - Kinbaku

"Kinbaku bi" na japanskom znači "ljepota čvrstog vezivanja", a skraćeno Kinbaku označava japanske metode erotskog vezivanja. Pedantnoj će Djevici ovo biti zadovoljavajuće na više načina. Naime, postoje točno određena pravila vezanja, kao i specifična estetika položaja tijela, što je za djevicu kao erotska Rubikova kocka.

Vaga - Slave

Kao što je Master razina iznad Doma, tako je Slave razina ispod Suba. Dakle, Slave je osoba koja dobrovoljno potpuno prepušta jedan ili više aspekata života svom gospodaru. Kooperativnim, ali neodlučnim vagama to je dobitna kombinacija!

Škorpion - Wax play

Ovo je metoda "igre s voskom" koja uključuje stimulaciju topljenjem voska i promjenama temperature. Kako i pristaje mračnim i strastvenim škorpionima, ovo je jedna od opasnijih stvari jer ako pođe po zlu, možete završiti s ozbiljnim opeklinama na koži.

Strijelac - K9

Oponašanje je životinja dosta često u BDSM - u, a šifra K9 koja se na engleskom čita "canine" označava da jedna osoba "glumi" psa. Nemirni i nestrpljivi strijelci uživat će u ovoj zaigranoj i nestašnoj ulozi.

6816a8e0e67177d61f3b2926cf3295cf

Jarac - Sadist

Ambiciozni i disciplinirani jarci moraju negdje ispustiti nagomilane emocije, a unutar BDSM-a to bi ih svrstalo u sadiste - one koji uživaju u nanošenju boli (naravno, ne bez obostranog pristanka, dogovora i  užitka).

Vodenjak - Edge play

Edge play podrazumijeva razne oblike rubnih situacija - u kojima jedna osoba drugoj prijeti nanošenjem boli, dok tu osobu napaljuje iščekivanje i odgađanje. Vodenjaci se ionako vole poigravati tuđim osjećajima, tako da bi im ovo predstavljalo idealni ispušni ventil.

Riba - Brat

Kao posljednji znak zodijaka, ribe su poznate po tome da ujedinjuju karakteristike svih drugih znakova. Brat je submisivni, ali neposlušan, tip ličnosti i kao takav savršen za ove intuitivne kreativce.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj