U vezi si sa Strijelcem, Vodenjakom ili Ribom? Sretno!

17/05/2019

Posebno upozorenje ide Strijelčevim partnerima, da ne bi bilo da vas nismo na vrijeme upozorili...

Vjernost u vezi ima brojne definicije. Za neke je najistinitija ona najosnovnija - ne počiniti preljub. Za neke druge, definicija ide dalje i znači braniti partnera i pružati mu apsolutnu podršku u koju god ih situaciju život doveo. Ovo su 3 horoskopska znaka koja su namanje sklona vjernosti, u ovom ili onom obliku.

Strijelac

Strijelci su fantastični ljudi, stvarno, bez imalo sarkazma, jesu. Ali kada je vjernost u pitanju, jednostavno su previše nepredvidljivi i slobodoumni da bi se ikada bili u stanju nekome obvezati 100%. Ovo ne znači da je svaki Strijelac ovog svijeta nevjeran, ali ako postoji horoskopski znak za kojeg ozbiljna veza i ostajanje vjeran jednom partneru prava borba, onda su to oni. Oni toliko žude za novim iskustvima da ih neprestano privlači sve novo i nepoznato, a to se nažalost nerijetko odražava na njihove veze. 

Vodenjak

Vodenjaci su izrazito ambiciozni, a posebno kada je u pitanju mijenjanje svijeta nabolje, a što je, osim, s jedne strane divne osobine, s druge njihova slaba točka. Veliki su filantropi, a nerijetko i do te mjere da su u stanju žrtvovati vlastitu vezu za veće dobro. Vodenjake neće toliko mamiti drugi ljudi, koliko želja za ostajanjem na poslu do kasnih večernjih sati.

Ribe

Ribe su sjajni ljubavnici, ali dolaze u paketu s jednim velikim problemom - često zapnu u svojim čarobnim, imaginarnim svjetovima gonjeni porivom da se dočepaju trave koja je, po njihovom mišljenju, uvijek zelenija negdje drugdje. Ribe vole biti zaljubljene, ali ne vole osjećaj da su zapele u mjestu. Više od svega žele da su njihovi životi evolucija njihovih interesa pa će, kada ih jednom uhvati osjećaj da su prerasli vezu, jednostavno nastaviti dalje u nekom novom smjeru, sviđalo se to vama ili ne.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj