Što nam zvijezde ove godine stavljaju pod bor?

12/12/2016

Možete odahnuti jer ovaj je mjesec relativno miran. Planeti “čilaju” zahvaljujući vedrom Strijelcu, ulazeći u zimski solsticij 21., kada Sunce ulazi u stabilni Jarac. Stabilnost je ponovno najavljena za kraj prosinca, što donosi lijepe i harmonične praznike

Jarac

LJUBAV Možete se pohvaliti fantastičnim izgledom. Otvoreni ste za nova poznanstva i avanture. Bit će ih doista puno, ali vrlo malo pravih, što vas ne treba zabrinjavati jer ionako niste spremni za nešto ozbiljno. Ako ste u duljoj vezi ili braku, prate vas razočaranja i osjećaj iznevjerenosti. No tijekom novogodišnjih praznika situacija će se promijeniti nabolje.

KARIJERA Dok se svi pripremaju za praznike, vi radite punom parom. Neki dugoočekivani odgovori stižu sredinom mjeseca dajući zeleno svjetlo realizaciji važnih projekata.

SAVJET Nađite vremena za sebe, odmarajte se, meditirajte te budite u kontaktu sa sobom.


Vodenjak

LJUBAV Na početku ovog mjeseca stavljate točku na neke nedefinirane odnose. Niste raspoloženi za dvostruke igre i ne želite gubiti vrijeme. Ako ste u vezi ili braku, očekujte vrtlog strasti, ljubavi i ljubomore.

KARIJERA Vaši planovi usko su povezani s osobnim usavršavanjem, dodatnom edukacijom ili odlaskom u inozemstvo. Na neke od ovih mogućnosti ste zaboravili ili od njih odustali, no sve će se tako posložiti da će ponovno postati aktualne. Odlično razdoblje za poboljšanje financijske situacije.

SAVJET Učinite nešto na sebi i za sebe, neka bude avangardno i ekscentrično - u skladu s vašom osobnošću.


Ribe


LJUBAV Zadovoljni ste ljubavnim životom, no pojavit će se netko iz prošlosti i staviti vas na kušnju. Neka to bude test za vaše osjećaje. Od druge polovice mjeseca ponovno udišete zrak pun ljubavi i strasti, bilo da je riječ o stalnom partneru ili osobi koja će to uskoro postati.

KARIJERA Ostvarili ste u ovoj godini sve što ste željeli, ali još niste potpuno zadovoljni. Bitno je da uživate u postignutom, a u tome će vam pomoći i materijalno zadovoljstvo. Vrijeme je da se nekom prijatelju odužite, financijski ili na drugi način.

SAVJET Bilo bi dobro da praznike provedete izvan zemlje ili u društvu najboljih prijatelja.


Ovan


LJUBAV Pred vama je zanimljiv mjesec pun lijepih i neočekivanih dogodovština, a glavni krivac za to bit će vaša voljena osoba. To nipošto ne znači da su svi problemi nestali, ali je dobar pokazatelj volje da se oni riješe. Ako ste slobodni, računajte na mnogo flerta i primamljivih ponuda, ali ništa ozbiljno.

KARIJERA U poslu uvijek dajete sve od sebe, a tako će biti i u ovom razdoblju. Jedino što vam se može zamjeriti jest prepotentno ponašanje prema osobama koje su vam dosta pomogle, a možda će vam opet zatrebati.

SAVJET Otputujte za novogodišnje praznike. Koristit će vam promjena uobičajene scenografije.


Bik


LJUBAV Ljubomora, pretjerivanje i nepovjerenje to su osjećaji koji vam remete vaš odnos s partnerom. Netko bi pomislio kako namjerno tražite razloge da budete nezadovoljni. Srećom, vaš će se partner postaviti na pravi način, pomoći vam da prevladate demone u sebi i smirite nemir koji vas obuzima.

KARIJERA Odlično se nosite s obvezama te sve funkcionira jako dobro. Izgledne su neke poslovne ponude utjecajnih ljudi ili institucija, ali ne žurite se pri donošenju odluka, radije pričekajte da prođu praznici.

SAVJET Provjerite jeste li platili sve račune, kazne i ostale obaveze.


Blizanci


LJUBAV Tijekom prosinca vaš odnos s partnerom dobiva posebnu notu, a neki društveni i obiteljski događaji kao i pripreme za skorašnje praznike podsjetit će vas da ste učinili ispravno. Ako ste slobodni, potkraj mjeseca, možda baš uoči novogodišnje noći, ostvarite odnos koji početak sljedeće godine može učiniti posebnim.

KARIJERA Problem s financijama, zbog prekomjernog trošenja, ali i kašnjenja isplata, može vam stvoriti veliku pomutnju u drugoj polovici mjeseca.

SAVJET Budite umjereni u riječima, postupcima i trošenju. Poruka ili e-mail mogu biti slučajno poslani pogrešnoj osobi. Ups!


Rak


LJUBAV Prvi dani prosinca u vaš život donose osobu koja će ovu zimu obojiti toplim tonovima ljubavi. Za neke će to biti priča za cijeli život, a nekima lijepo životno iskustvo. Ostali Rakovi uljuljani u svoje veze i brakove mogu uživati u praznicima jer nastupa razdoblje koje oni najviše vole, puno topline i uzajamne ljubavi.

KARIJERA Držite se zadanog smjera i tijekom prosinca očekujte mirno more do konačnog odredišta. Financije se vidno popravljaju jer se javlja interes za vaše poslovne usluge.

SAVJET Držite se svog mikro svijeta, svojih ideala i principa. Za sve postoji mjesto i vrijeme.

g


Lav


LJUBAV Iznenadit će vas snaga osjećaja prema osobi koju ćete upoznati pod neobičnim okolnostima diktiranim poslovnim obavezama. Osjećaj da je poznajete cijeli život natjerat će vas da pomislite da je sudbina napokon na vašoj strani. Sad kad ste shvatili što u vašem odnosu nije bilo dobro, imate priliku pokazati to i u praksi.

KARIJERA U ovom mjesecu konačno dobivate poziciju koju zaslužujete i uvjete koji vam odgovaraju. Razdoblje za vama bilo je trnovito. Odahnite i povucite se u svoju intimu.

SAVJET Pretpraznična euforija utjecat će na sve sfere vašeg života, ali ne dijele svi jednako oduševljenje. Pazite da ne pretjerate.


Djevica


LJUBAV Ljubav čini čuda, to ste osjetili na svojoj koži. U godini na izmaku shvaćate da ste potpuno druga osoba. Svjesni ste sebe i osobe koju volite i toga šta možete jedno od drugog  očekivati. Ako ste slobodni, osoba koja vam je dulje u mislima i dalje ništa ne poduzima. Slobodno povucite prvi potez.

KARIJERA Vaša vas je ambicija dovela do nemoguće situacije – da imate mnogo više obaveza nego što doista stignete obaviti. Sve ciljeve možete ostvariti eliminirate li one nevažne koji služe za podupiranje vašeg osjećaja  nesigurnosti.
 
SAVJET Redovito provjetravajte prostorije i češće provodite vrijeme na svježem zraku.


Vaga


LJUBAV Da bi u ovoj sferi vašeg života sve funkcioniralo kako treba, morate osvijestiti što zaista želite. Zauzmite stav i poduzmite korake o kojima dulje razmišljate. Pred vama je nekoliko poznanstava od kojih će se barem jedno izdvojiti kao važno. Družite se i izlazite, a srce će zakucati brže kad bude trebalo.

KARIJERA Ako vam je potreban kredit ili razmišljate o većim ulaganjima, pomno razmotrite uvjete prije nego što se upustite u realizaciju. Imate osjećaj za potrebe drugih, upućeni ste u zakone tržišta, a to vam osigurava dobre poslovne poteze do kraja godine.

SAVJET Dopustite sebi da uživate u harmoniji kojom ste okruženi.


Škorpion


LJUBAV U harmoniji ste sa željama i potrebama partnera, a to se rijetko događa. Nažalost, ni sada neće dugo trajati jer ćete od sredine ovog mjeseca tražiti razlog da budete nezadovoljni. Glavno je pitanje gdje i s kim dočekati Novu godinu.

KARIJERA Cilj vam je što veća zarada, tako da kvantiteta prijeti ugroziti kvalitetu. Ako ipak odolite iskušenju, ovo može biti razdoblje koje će vam osigurati još bolje uvjete i poslove na dulje staze. Dobro pročitajte svaki e-mail ili SMS jer se može dogoditi pogreška i veliki nesporazum.

SAVJET Organizirajte tulum, pozovite drage ljude i uživajte! Počastite se dobrim komadom odjeće ili cipelama.

g

STRIJELAC


Vrline: Plemenita, časna i odana. Uvijek spremna na suradnju i vrlo tolerantna. Održava obećanja, humana je, poštuje zakon i sve oblike protokola.
Slabosti: Licemjerna, samoživa, konvencionalna, često banalna, žestoka, pretjerano strastvena, sklona osveti i bezrazložnoj mržnji.
Erotska privlačnost: Erotsku privlačnost remeti ozbiljna doza konzervativizma koja joj ne dopušta da se potpuno opusti i radi ono što bi doista htjela. Ako se, međutim, uspije osloboditi tabua, postaje vrsna ljubavnica.
Što napraviti do kraja godine:  Dobro procijenite prije nego što poduzmete konkretne poteze koje dugo odgađate. Oslobodite se predrasuda!
Poslovni savjet: Puno ponuda i prilika, a pravih vrlo malo. Da ne biste pogriješili u izboru, posavjetujte se s nekim iskusnijim. Tvrdoglavost i samoživost mogu biti glavne prepreke u daljnjem napredovanju.
Seksualna privlačnost: Kako je sramežljiva, treba joj dosta pažnje, povjerenja i nježnosti kako bi se izrazila seksualno.


U slavljeničkom mjesecu:

LJUBAV: Val promjena koji vas je obuzeo nastavlja se i u ovom mjesecu. Sad konačno znate što ne želite. Za početak se posvetite sebi i pravim prijateljima, a nova ljubav dolazi potkraj meseca kao novogodišnji dar. Ako vaša veza počiva na čvrstim temeljima, sve će biti u redu.

KARIJERA: Mogući su manji problemi u realizaciji nekih dogovora zbog kašnjenja i pomicanja rokova, ali će se na kraju sve obaviti kako treba te ćete u miru proslaviti praznike.

Savjet: Oprez u prometu, komunikaciji i radu s tehničkim uređajima..

NAJBOLJI ZNAK
Blizanci: Oboje ste avanturisti željni novih znanja.
Vodenjak: Očarava vas njegova strast, a njega vaš optimizam.


DEČKO STRIJELAC


Voli: Pametne žene otvorena uma s mnogo interesa...
Ne voli: Konzervativne pesimiste koji stalno govore
da je nešto nemoguće.
Dejt iz snova: Opušteni izlazak u adrenalinski park.
Čime ga osvojiti: Živeći punim plućima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj