Potpuno preuređenje doma: Astrološko izdanje

26/05/2020

Čišćenje, zaštita i samo dobre vibre.

Ako ste ikada doživjeli iseljenje cimera ili cimerice od kojih do današnjeg dana imate traume, onda znate da stan u kojemu živite i dalje pomalo podsjeća na mjesto emocionalnog zločina. Možda je njihovo prljavo posuđe oprano, ali to ne briše sjećanja o njihovim ružnim navikama. Pa, to je zato što su one još uvijek prisutne. Bar u smislu njihove energije.

Naime, svi smo mi povezani nečime što se zove astralna ravnina. Riječ je o “mjestu” gdje se nalaze nematerijalni aspekti naših odnosa. Ta ista ravnina nerijetko ostavlja toliko snažan dojam na nas da se ta ista povezanost nerijetko zadržava i nakon što vaš cimer ili bivši partner napusti vaš životni prostor.

Dobre su vijesti te da čak ni takva “prljavština” nije nešto što se ne da oribati ukoliko poznajete prave alate. Sve što vam je potrebno je kalendar, metla (može i ona vještičja), konac, upaljač i nekoliko biljaka odnosno začinskog bilja.

1. PRONAĐITE SAVRŠEN TRENUTAK Pun Mjesec služi kao nebeska svjetiljka koja osvjetljava apsolutno sve. Drugim riječima, ovo je vaše vrijeme za čišćenje.

2. POMETITE Započnite s vanjskim rubovima soba, a zatim suprotno od kazaljke na satu prljavštinu metite prema sredini prostorije. S hrpicom ćete pokupiti i svu negativnu energiju koja se skupila u prostoru oko vas. Mahnite joj za još jedan posljednji pozdrav, a onda ju opušteno bacite u smeće.

3. IZRADITE PRIRODNE MIRISNE ŠTAPIĆE Riječ je o svežnju ukrasnog odnosno začinskog bilja (pokušajte s mandragorom, glogom, češnjakom ili drugim biljem) koje se vezuje u obliku štapića, a onda pali kako biste ispustili pozitivnu energiju i “zapalili” onu negativnu. Nakon što zapalite svežanj, prošećite prostorijama svog doma mašući rukama ne biste li se riješili dima. Stanite kada budete osjetili da je vaš dom čišći (ili nakon što se upali protupožarni alarm).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj